Meltem sonuçtan hiç memnun değil

İ-data Tarafından Yanlış Bilgi Verildi

Meltem
19 Nisan 2024 09:08

05.03.2024 tarihinde schengen vizesi için başvuru yapmadan önce yeni randevu sistemine geçiş yapıldığından dolayı net bilgi almak amaçlı İ-data müşteri temsilcisini ile görüşmeme istinaden, 2015 doğumlu oğlum için ayrı bir başvuruya gerek olmadığı işlemlerin benimle birlikte yürütüleceği şeklinde bir bilgi verildi. Randevu atamam yapıldı randevuya gittiğimde randevu listesinde oğlumun adı bulunmadığı için işlemlerini yapamayacaklarını söylediler. Yeni başvuru yapıldı. Benim vizem geçen hafta itibariyle geldi fakat oğlumun randevu ataması bile henüz yapılmadı. Defalarca görüşmeme rağmen mağduriyetim hiçbir şekilde giderilmedi. Bugün hala randevu ataması beklemekteyiz.

11 Haziran 2024 10:10

5 Martta Almanya Schengen vizesi için başvuru yapmış olduğum İ-data firması 8 yaşındaki oğlum için ayrı bir başvuru yapmama gerek olmadığı ve işlemlerin benimle birlikte yürütüleceği bilgisi vermişti. Buna istinaden 4 Nisan tarihinde kendi randevumda oğlumun da evraklarını hazırlayıp gittiğimde oğlumun işlemlerini yapamayacaklarını ayrı bir randevu almam gerektiğini söylediler. Mecburen oğlum için ayrı bir randevu aldım. İkamet ettiğim şehre 5 saat uzaklıkta bir i-data ofisine randevu vermelerine üzerine 31 Mayıs tarihinde oğlumun işlemleri için gittim. Seyahat tarihimize 15 gün kala vizemiz geldi. Fakat maddi ve manevi olarak bizi çok yoran bir süreç yaşadık. Hiçbir şekilde mağduriyetimiz giderilmedi.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

iData Grup Randevusu Aldım Ama Tek Randevu Onaylandı

Vildan
18 Haziran 2024 00:07
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
26 Aralık 2024 14:49
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
08 Mayıs 2024 10:14