Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tucson Fatura Detayı

27 Aralık 2023 14:03

Hyundai Tucson 2021 model 34 bindeki aracım çekiş düşüklüğü sebebi ile Düzce servise çekildi. Orada yapılan incelemede yakıttan kaynaklı denilerek araç garanti kapsamı dışında ücretli olarak 'sözde' yapılarak teslim edildi. BP'den sürekli yakıt aldığımızı kanıtladığım halde BP'den yapılan yakıt tahlili sonucu temiz çıkmasına rağmen sonuç değişmediği gibi aracı aldıktan 2 gün sonra aynı arıza ile Ereğli servisine yine çekiş düşüklüğü problemi ile aracımı bıraktım ve 1 saate sorunum çözüldü ki gerçek anlamda çekiş problemi yapıldığı an fark etti, sorun ısı pompasından kaynaklı olup hemen değiştirilmiştir. (garanti kapsamında)
şimdi soruyorum yetkililere:
1-benim sorunum yakıttan olsaydı araç aynı arızayı tekrar edermi idi
2-faturada turbo revizyonu bedeli 5 bin tl yazıyor bu paraya turbo değişir mi, değişirse sorun nasıl yakıttan oluyor.
3- 4 enjektör ücretli değişiyor faturayı gösteriyorlar ama turbo faturası neden gösterilmiyor.
4- sunroof yağlama vs yapıldı deniliyor ama başka servis hayır yapılmamış diyor faturaları ekte gönderiyorum. Düzce özenler bayii Hyundai hakkında tüm yasal yollara başvuracağız.

27 Aralık 2023 14:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Adnan

Vallahi kardeş Allah kolaylık versin. Sakarya Ferhat oto benim anahtarımı kaybetti. Titreme soru ile alakalı bıraktım. Hiçbir sorun giderilmedi üstüne üstük anahtarımı kaybettiler. Bu kadar iş bilmez bir arada. Bir özür bile dilemediler.

Hyundai Tucson 5.000 Km Araç Arızasını Garantiden Karşılamıyor!

Betül
28 Şubat 2024 13:38
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Tucson Yakıt Pompası Ve Titreme Sorunu

Ensar