Hüsrev Lokantaları Çok Üzgünüm Çok

08 Nisan 2024 02:42

Rize merkezde oturuyorum. Esnaf lokantasını çok tercih ettiğim bir yer olmasa da H*****'in lokantasını severek gidiyor ve yemeklerini beğenerek tercih ediyorum. Ramazan'da oraya gittiğimde her şey çok güzeldi; yemekler lezzetli ve hizmet kaliteliydi. Ancak bu akşam tekrar gittiğimde, yaşça büyük olan sorumlu garsonun kaba hareketlerine maruz kaldım. Oturup siparişimi sorduğunda, kırmızı et yemediğim için tavuk ızgara sipariş ettim. Bana ızgaranın çok bekleteceğini söyledi ama tavrı o kadar iticiydi ki, 'Sorun değil, çorba da içeceğim, beklerim' dedim. Gecikme yaşanmadı, yaşansa da sorun olmazdı; ancak tavrı çok önemliydi. Daha sonra hesap almaya geldiğinde, kredi kartıyla ödeme yaptım. Garsonun, eliyle öderken sessizce söylendiğini duydum. Sanırım 'nakit değil ya, bahşiş yok' diye düşündü. Severek geldiğim bir yerden böyle bir tavır görmek çok üzücü. Bir daha gitmek isteyeceğimi sanmıyorum. İşletme adına çok üzgünüm; oysa nezih bir işletme ve tadilattan sonra daha da güzelleşmiş. Ancak o garson, yediği ekmeği kesinlikle hak etmiyor. İşletme için üzgünüm; bize böyle davrandıysa, orada en az 300 masa olduğunu düşünürsek, mutlaka başkalarına da davranmıştır. Kendi adıma da üzgünüm; sevdiğim bir mekandan soğudum. Ramazan ayındayız, evet, biz bir iftar açarken onlar aç kalıyor ve bekliyorlar; ama düzen böyle. Belki de o, öğlene kadar uyurken biz saat 7'de kalkıyoruz. Herkesin işini layıkıyla yapması dileğiyle.

22 Mart 2024 10:41
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Matbah Antakya İftar Vakti Rezervasyon Hayal Kırıklığı

04 Nisan 2024 08:03
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Dürümcü Yaşar Usta Garson Beyefendinin Müşteriye Tavrı

14 Temmuz 2024 21:32

Baş Aşçı Restaurant Baş Aşçı Ya Gidilmez

07 Nisan 2024 06:20
Seda sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 21:49