Hünkar Medikal Nimo Anlatıldığı Gibi Değildir!

23 Eylül 2024 01:12572

23 Eylül 2024 12:11

Ürün için yorum yazmıştım hemen aradılar yedek parça temini varmış ama 4 5 kez kullandıktan sonra hava vermemeye başladı sonrasında hava gelen kısımda bulunan parçaları çıkmaya başladı ürün başlığı almam gerekiyormuş zaten parasını vermişiz ya da 5 kez kullanmada bozulacak sonra yedek parça alacağız sürekli yedek parça mi almamız gerekiyor ürünü kullanmamız için, sağlam yapmıyorlar sonra da arıyorlar video eklemiştim bir çok kişinin emeği var bu üründe deniyor ve kaldırmamı rica ediyorlar bende emeğe saygı icabı üzülüyor videosunu kaldırıyorum arayan danışman bir de benden güzel bir yorum eklememi rica ediyor sanki cihaz çalışıyor da ben hata yapmışım sadece yedek parça tedariği olduğu için o videoyu kaldırdım ama ürün anlatıldığı gibi değil yedek parça tedariği olsa da ürün en azından biraz kullansak da bozulsa idare ederim ama fazla kullanılmadan bozuluyor ben neden ekstra dan yedek parça ücreti ödemek zorunda kalayım ki açıkçası memnun kalmadım!

Ali
23 Eylül 2024 00:51

Cihazı 4 5 kez ancak kullandık buharı her kullanmada azaldı sonra buhar vermemeye başladı içinde ilacı suyu var buhar vermiyor kesinlikle alınacak bir cihaz değil paranızı çöpe atmakla bu cihazı almanız eş değerdedir

23 Eylül 2024 09:43 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, platformu üzerinden gerçekleştirdiğiniz şikayetinizle ilgili tarafınıza dönüş sağlanmıştır. Soru, görüş ve şikayetlerinizin için bize ulaşabileceğiniz kanallar; •Teknik Servis Telefon / WhatsApp: , Hafta içi Her gün 08:30- 18:30 • Teknik Servis E-mail: , Hafta içi Her gün 08:30- 18:30 • Sosyal medya kanallarımız Instagram: , Hafta içi Her gün, 08:30- 18:30 • Müşteri Danışma Hattı: , Hafta içi Her gün 08:30- 18:30 Ürünlerimizle ilgili daha detaylı bilgiye web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Lütfen cevaplarımız sonrası bizleri değerlendirmeyi unutmayınız! Saygılarımızla, Kullanıcının belirttiği şikayetler aksine kutu, cihaz, garanti belgesi başta olmak üzere birçok yerde adres ve telefon numaralarımız mevcut olmasına rağmen kullanıcı tarafımızla hiçbir şekilde iletişim kurmadan iletmiş olduğu ön yargı içeren şikayeti değerlendirmeye alınmış, kendisi ile kurulan iletişim sonucunda incelenen videonun ardından kullanıcı hatasına giren bir durum sonucu ilaç haznesinde deforme meydana gelmiştir. Kendisine Hünkar Medikal olarak her daim cihazlarımızın parça desteği olduğunu ve ürünlerimizin daima arkasında olduğumuzu belirten bir firma olduğumuz anlatılmış, kullanıcı hatasından dolayı meydana gelen bu deforme sonucu ücretli ilaç kabı temini için sipariş hattına gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.

Tümünü Gör
Hünkar Nimo Taşınabilir Nebülizatör Çalışmıyor!

Hünkar NimoTaşınabilir Nebülizatör Çalışmıyor!

Beste
Hünkar Nimo Buhar Makinesi Çalışmıyor!

Hünkar Nimo BuharMakinesi Çalışmıyor!

Seda
Hünkar Medikal Nimo Nebülizatör Sorunu

Hünkar MedikalNimo Nebülizatör Sorunu

Ayşegül
Hünkar Medikal Nimo Buhar Makinesi Arızası!

Hünkar MedikalNimo Buhar Makinesi Arızası!

Cevahir
Hünkar Medikal Nimo Nebülizatör Bozuldu!

Hünkar MedikalNimo Nebülizatör Bozuldu!

Tuğçe
Hünkar Medikal Cihaz Buharı Çok Az Veriyor!

Hünkar MedikalCihaz Buharı Çok Az Veriyor!

Merry Taşınabilir Mesh Logo
Hünkar Medikal