Hostixo

Şikayet Yaz
Arda sonuçtan çok memnun
Arda
05 Ekim 2025 16:22

"Sorunum çok kısa sürede çözüldü. İlk başta ben durumu yanlış anlamışım, destek ekibi hızlı bir şekilde yardımcı oldu."

Arda Şikayetini Yayından Kaldırdı
İbrahim sonuçtan çok memnun
İbrahim
20 Kasım 2024 02:06

"Hostixo bir kez daha gözümde kalitesini kanıtladı. Hemen benimle iletişime geçtiler, sorunun onlardan kaynaklı olmamasına rağmen çözüme kavuşturdular. Tüm ekibe teşekkürler."

İbrahim Şikayetini Yayından Kaldırdı

Serra Şikayetini Yayından Kaldırdı
İrem sonuçtan çok memnun
İrem
16 Ağustos 2024 16:00

"Tercihimde ne kadar doğru olduğumu bir kez daha anladım. Sorunun benden kaynaklandığını gördüm. Firmadaki arkadaşlar sorunumu kısa sürede çözdü. Sağ olsun Varolsun Zeynep hanıma çok çok teşekkürler. Çok Sabırlı. Sabırla beni dinledi ve sorunumu çözdü."

İrem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Tufan sonuçtan çok memnun
Tufan
12 Ağustos 2024 15:45

"Sorunumun kullandığım yazılımı güncellemem sonrası oluştuğu tespit edilmiş. Ve çözümü konusunda hızlıca yardımcı oldukları için teşekkür ederim."

Tufan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Nurettin sonuçtan çok memnun

Nurettin
05 Ağustos 2024 13:27

"hostixo.com için yaptığım şikayetten dolayı kendimi suçlu hissettim. Profesyonelce çözüm sürecine gidildi. Sabırsızlık yaptığımdan dolayı kendilerinden özür diliyorum. Alanında ne kadar iyi olduklarını bana göstermiş oldukları sabırlı ve hoşgörülü davranışları ile kanıtladılar. hostixo.com için yaptığım bu yorum gereksiz bir yorum olarak burada durabilir. Sorunumu çözdükleri için kendilerine teşekkür ederim."

Recai sonuçtan hiç memnun değil

Recai
22 Temmuz 2024 13:12