Zeliha
15 Mayıs 2023 19:19

Yaklaşık 2007 yılından bu yana Honda kullanıcısıyım. 2 tane sıfır araç satın aldım bayinizden. Çok da severek kullanıyorum. Hatta yine aracımı bir Honda ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak 2016 yılında aldığım yeni kasa Civic aracımda pandemi döneminde başlayan yan çıta ‘ kapı üzerinde çok minimal açılmalar oldu. Çok önemsemedim açıkçası. Sonra öğrendim ki bir seri Civic de bu sorum olmuş. Hekim olmamız nedeniyle pandemi döneminde zamansızlıktan servise bu sorun için başvuramadık. Zaman içinde boya atığı çok büyüdü. Şu an çok can sıkıcı bir boyuta geldi. Çamkıran'la olan görüşmemizde araç garanti dışı olduğu için ( zira çamkıran bakım fiyatları çok yüksek olduğu için 1 yıl sonunda araç bakımını dışarıda yaptırmak zorunda kaldık) hiçbir sorumluluk almadı. Bu sorun pek çok Civic'te yaşamış olması boya-astar sorunu olduğu sizlerce de biliniyor. Bir fabrikasyon bir hat. Konu ile ilgili ciddi bir mağduriyet yaşıyorum. Garanti bitmiş olsa da bir aracın boyasının atması kabul edilemez. Aracı satın aldığım bayi hiçbir sorumluluk almıyor. Honda Türkiye müşteri hizmetleri benzer şeyleri söylüyor. Yasal yollara başvurmadan süreç daha fazla uzamadan çözüm, müşteri memnuniyeti için dönüş bekliyorum.

profile profile profile

Tunca

Aynı sorun benim aracımdanda başladı. Siz nasıl bir yol izlediniz acaba?

Ömerfaruk

Aynı sorun bende de olmuştu. Nası bir sonuç aldınız

Zeliha

Honda hiçbir sorumluluk almıyor. Boya daha fazla açılmadan satın. Tek çözüm bu bence. Foto çekin alıcıya gösterin, aksi halde kazalı muamelesi görüyor

Emre
27 Ağustos 2024 12:03