Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hktasarimofficial (Instagram) Mağdur Edildim Hem Param Gitti Hem De Ürün Yanlış Geldi

11 Temmuz 2023 20:11

Hk boutique Esra alkoç adlı butikten aldığım abaya takımım havale yoluyla ödemesini yaptığım halde karşı ödemeli gönderildi firma beni mağdur edip cevap vermedi mesajlarıma cevap verdikten sonrada geri gelsin tekrar gönderelim dedi ısrarlarım karşılığında kargo firmasıyla görüşüp gidip kargo şirketinden kendim almam gerektiğini söylediler gidip aldıktan sonra ürünü demedim benim 52 beden istediğim şeyi 42 beden olarak gönderdiler bunu kendilerine kabul ettirdikten sonra ürünü göndermemi söylediler. 23.06.2023 tarihinde gönderim sağladım 09.07.2023 düğünümüz var yetişir mi sordum onlarda 09 tarihinden önce elinizde olur dendi ve ben Esra alkoç'a her soru sorduğumda düzgün bir cevap alamadım hiç biri şekilde beni aydınlatmadılar beni günler sonra tek mesajlık cevaplar vererek bugün elinizde olur o gün teslim edilmiyordu yazıyordum gene yarın kesin elinizde olur diyerek hep oyalandım. 10.07.2023 tarihin de ürün bana teslim edildi ve gene yanlış ürün gönderilmiş şekilde her şey benim suçum Muş gibi gene kargo ücretini bana ödettiler haksız kazanç elde ederek beni mağdur ve kargo şirketine rezil ederek Instagram sayfasından beni engellediler.

08 Temmuz 2024 13:55
Hkpantolon (Instagram) Mağdur Ediyor
Hkpantolon (Instagram) Mağdur Ediyor
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Elbise Siparişim Gönderilmedi, Satıcı Tarafından Engellendim Ve Param İade Edilmedi

02 Ekim 2025 00:35
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-6.jpg
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-5.jpg
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-4.jpg
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-3.jpg
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-2.jpg
elbise-siparisim-gonderilmedi-satici-tarafindan-engellendim-ve-param-iade-edilmedi-1.jpg

21 Temmuz 2023 13:51
Emine sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 12:20

08 Haziran 2024 22:52