Akın sonuçtan hiç memnun değil

Hızlı Casino'da FreeSpin Sorunu Ve Kazanç Engeli

07 Eylül 2024 15:14

Hızlı Casino FreeSpin geldiğinde oyunlara müdahale ederek kazanç sağlanmasına engel olmaktadır. Arkadaşlar, gerekli görüntüleri ekliyorum. Yatırım yapmadan önce bu attığımı izleyin derim. Kesinlikle güvenilmemesi gereken bir sitedir.

27 Eylül 2024 00:58

Arkadaşlar yatırım yapmadan önce attığımı izleyin hızlıcasino göstere göstere oyunlara müdahale etmektedir sakın yatırım yapmayın oyunu oynayamadım resmen nasıl yavaşlatıklarına bakın böyle bir şey hiçbir sitede görmedim bugüne kadar ekran kaydını attım izleyin

12 Eylül 2024 14:43

Hızlı casino şikayetileri sildirmek için FreeSpin teklif ediyorlar arkadaşlar freespinimide eklemiyor tam insanları şey yerine koyuyorlar sakın yatırım yapmayın sakın arkadaşlar bunlar çok tehlikeliler hiçbir şekilde paranızı kaptırmayın ekran görselleribi okuyun

10 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Degerli üyemiz, Sitemiz Antillephone lisanslidir. Islemlerimiz Antillephone lisans sirketi tarafindan kontrol edilerek denetlenmektedir. (Curacao, CW). Oyunlarimiz tamamen sizin sansiniza baglidir.

12 Eylül 2024 14:11

Be

27 Ocak 2025 22:52

Arkadaşlar bunlar tamamen oyunlara müdahale ederek insanların kazançlarını aktarmıyor ve oyunlarını yavaslatuyorlar izleyin izleyin herkese

Hızlıbahis'te Şaibeli Oyun Deneyimi

03 Ocak 2025 18:15
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Başlarda Kazandıran Site Şimdi Büyük Kayıplara Yol Açıyor

Emrullah
24 Mart 2025 17:23

25 Nisan 2024 18:20
Hizlicasino Kaybettiren Site Hiç Kazandırmayan
Grenvod sonuçtan hiç memnun değil

Grenvod
20 Ağustos 2024 18:58
Olipsbet Casino Sitesinde Yaşanan Haksız Müdahaleler!
Müslüm sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Müslüm
12 Ocak 2024 22:54
"Neva hanımla kontakt kuruldu, siteyi bir defa daha deneyeceğim. Teşekkürler..."