İrem sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 21:04

Düzce Buz Lazer'de lazer epilasyon işlemine başladım. Tüylerin tamamen bitmesi konusunda ve işlemin çok acılı olmadığı konusunda bana garanti verdiler. Ücretimi peşin ödedim, ancak daha ilk seanstan problemler yaşamaya başladım. Yaptıkları bilinçsiz ve yüksek atışlar nedeniyle yüzümde yanıklar ve izler oluştu.

Bunları kendilerine gösterdiğimde bunun normal olduğunu söylediler. Paramın boşa gitmemesi için mecburen devam etmek zorunda kaldım, fakat her seans sonrasında vücudumun çeşitli yerlerinde problemler yaşamaya devam ettim.

Son gittiğim seansta ise tüm vücudum yanık içinde kaldı. Hem psikolojik hem de sağlık sorunları nedeniyle ciddi sıkıntılar çektim. İlgisizlikleri kesinlikle kabul edilemez. Tek amaçları para kazanmak gibi görünüyor; ne insan sağlığına önem veriyorlar ne de işlem yapılan odalarda gerekli standartlara dikkat ediyorlar.

Ayrıca, acıyı azaltmak amacıyla satılan kremler de acıyı dayanılmaz kıldığı için hiçbir işe yaramıyor. Yaşadığım bu mağduriyeti başkalarının yaşamasını istemiyorum; verilen paralar azımsanamayacak kadar çok. Allah onlara bulundukları yeri göstersin. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum.

profile profile profile

Hill Esthetic | Düzce Buz Lazer Düzce Memnuniyetsizliği

18 Ekim 2023 00:12
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Eda Demir Beauty Center Lazer Epilasyon Sonrası Yanıklar Ve İlgisizlik Mağduriyetim

17 Mayıs 2025 16:54

Zorla Krem Satışı Ve İade Sorunu: Mağdur Edildim