Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Hesap.com.tr Oyalayıp Duruyor

08 Eylül 2024 22:50

Aldığım ürünün açıklamasında anında teslimat gibi şeyler yazıyordu. Ben de güvenerek aldım, sonrasında ürün 12 saatten fazla süre teslim edilmedi. Ürün dijital. Temsilciye yazdığımda 24 saat süre tanıdıklarını söyledi. Ben de bekledim, 24 saati geçtiğinde iade talebi oluşturabileceğimi söylediler. Ben de oluşturdum, eğer 2.5-3 saat içinde mağazadan destek gelmezse iade onaylanıyor. Destek dedikleri de mesaj yazmasıymış. İade oluşturuyorum, adam aç kapa yazıyor, destek almış oluyorum. Sipariş devam ediyor. Oluyor ancak hizmeti alamıyorum. Müşteri temsilcisi e*** adındaki arkadaşla görüşmemde de hiçbir konuda yardımcı olmadığı gibi, kendince zekilik yapıp cevap vermeyerek görüşmeyi zaman aşımına sokarak otomatik bitmesini sağladı. Meblağ hiç umursanacak bir miktar değil, mesele kurumsallık adı altında oyalamaları, işimizi yaptırmamaları.

09 Eylül 2024 17:16

Hesap.com, WhatsApp'tan yazıyor hem de sorunu çözme biçimlerinden memnun olmadığımı fazla iyimser davranarak 4 puanla puanlandırdığım için beni dava edeceklerine dair tehditvari mesajlar atıyor. Müşteri temsilcisi problemi olmadığı aşikar. Bildiğiniz firma politikası böyle belli ki.

profile profile profile
08 Eylül 2024 22:54 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. Siparişinizle ilgili inceleme yapılmış ve gerekli aksiyonlar alınmıştır. Hesap.com.tr olarak alıcı ve satıcıların sorunsuz alışveriş deneyimi yaşamaları için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

09 Eylül 2024 16:20

Şikayetimden 5 dakika geçmeden gerekli işlemi yapıp mağduriyetimi sonlandırdılar. Ancak kurumsallıkların da bariz bir amatörlük var. WP'den iletişime geçen arkadaş kim ise ona gerekli uyarıyı yaptım hitap diliyle alakalı düzelteceklerini umuyorum. Teşekkürler...

18 Kasım 2024 19:07

WhatsApp konuşma SS'leri duruyor bu tarihte güncel olarak kendi ismimi tarihi ve saati yazarak yeni ekran görüntüsünü de attım ödemeyi Paytr üzerinden aldıkları için firmaya yollanan havale yok ama isterseniz Paytr ödeme dekontlarını da yollayabilirim.

Yorumlar (5)

İbrahim
İbrahim
Şikayeti Çözüldü

Aynı durumu ben de yaşadım. İade yapınca da sanki lütufta bulunmuş gibi davranıyorlar. Bir de pazarlık var. Sorunu çözersek 5 yıldız verin diyor. Sorunu üreten sensin sivri zekalı.

Ahmet
Ahmet

Aynı şeyleri yaşayan çok insan var. Şikayeti kaldırmamana sevindim.

Diyar
Diyar

Aynı durumu yaşayan bende varım kendi adlarını lekelememek için hukuki bürolarla iletişime geçeceklerini bildiriyorlar ve şikayetin silinmesini söylüyorlar herhalde herkese yapmışlar

Cafer
Cafer

Aynı durumu yaşayan ben...

Polat
Polat

Çok haklısın kardeşim neredeyse aynı şeyleri bende yaşadım iade ile uğraşmak istemiyorum sadece hesap almak istiyorum tam 3 mağazadan aldım 3üde yanlış çıktı şimdi iade ile uğraşıyorum ve bu siteyi önermiyorum Teşekkürler

Hesap.com.tr Kişisel Verilerim Güvende Mi Endişeliyim Açıklama Bekliyorum

12 Ekim 2025 17:03
hesapcomtr-kisisel-verilerim-guvende-mi-endiseliyim-aciklama-bekliyorum-1.jpg

Hesap.com.tr Satın Aldığım 600 Robux Bir Haftadır Hesabıma Yüklenmedi, Acil Çözüm Bekliyorum!

20 Aralık 2025 13:03
hesapcomtr-satin-aldigim-600-robux-bir-haftadir-hesabima-yuklenmedi-acil-cozum-bekliyorum-1.jpg