Herbalife Ürünleri Nasıl İade Edeceğim

17 Aralık 2023 02:3049.161

Herbalife sponsoru ile yaşadığım sorunlar devam ediyor. Benimle birlikte üç kişi mağdur edilmiş durumda. Sponsor, iş teklifi sundu ve 13.000 TL değerinde ürün satın almamı sağladı. Bir hafta içinde bu ürünleri satacağını söylemesine karşın üç ay geçti ve satış gerçekleşmedi. Ürünleri talep edip aldığımda ise eksik geldiklerini fark ettim; shake kapları eksikti. Kapların parayla satıldığını ve o zaman verilmediğini öğrendim. Başka birinden aldığım bilgiye göre bu kaplar hediye olarak veriliyormuş. İletişime geçebileceğim kimseyi bulamıyorum. Benzer mağduriyeti yaşayan yakınlarımdan iki kişi daha var. Toplamda dört koli ürünümüz olmasına rağmen güvenilir bir şekilde satış yapamıyoruz ve iade konusunda destek alamıyoruz. Sponsorun numarasını değiştirdiğini, şirketin numarasını ise bulduğumu öğrendim. 'Ekip' diye bir yerle iletişime geçmem gerektiği söylendi ancak defalarca aramama rağmen kimse telefonu açmıyor. Şirketin, bu tür sorunlara sebep olan kişileri neden bünyesinde tuttuğunu merak ediyorum. Herbalife şirketinden, yaşadığım mağduriyetin çözümü için yardım talep ediyorum.

Yorumlar(8)

8 Şubat 2024 23:52

Yade biraz zor olur. Hem bir ay içinde yade kabul olur yanlış olmasın. Er bu işi yapmak istemiyorsunuz veya bu ürünleri kullanmak da istemiyorsunuz bence bu isi yapan birini bulun ve satmaya calisin indirimli bir fiyata, en azından paranın bir kısmını geri kazanırsınız. Üstelik gecen ay %30 zam geldi ürünlere, böylece sizin almış olduğunuz fiyat er en az 500 puan yaptınız %35 indirimli almışsınız. Bence rahat bir şekilde aldığınız fiyata satabilirsiniz. Çünkü bir distribütör süpervizör olsa %50 indirimi var, sizin aldığınız fiyat %65 indirimli. Bir beslenme kulubu bulun ve ürünleri sattın. 🙂

26 Ocak 2024 15:35

Merhaba tolga bey ürünleri güvenilir şekilde almak için sitemize veya distribütörlerimizle iletişime geçmelisiniz ben aktif dünya takımından ayşenur kul ayrıca bir beslenme koçuyum

23 Ocak 2024 17:32

Çok yanlış kişilerin eline düşmüşsünüz. Oysaki doğru yönlendirme, bilgilendirme ve ilgi ile çok sağlıklı ürünler. Bende ilk başta çok önyargılıydım, hatta buradaki yorumlar ve araştırmalarım dahil, fakat şu an çalıştığım ekip bir harika, daha 2 ay olmadan 10 kiloya yakın verdim ve eski halimden eser yok, rahatsızlıklarım hastalıklarım düzeldi ve devam ediyorum. O kişiler yüzünden bu güzel ürünlere ne yazık ki ön yargı oluyor, çok üzülüyorum, halbuki aralarında nobel ödülü almış bir ürün bile var.

18 Ocak 2024 13:56

Merhabalar Tolga ben Herbalife beslenme ve kariyer koçu Feray Kara. Üzgünüm seni yanlış yönlendirmişler puan uğruna. Sana 7 günde satarsın dedilerse peki bunu nasıl yapacağını öğrettiler mi?

Herbalife İade Kabul Etmiyor

7 Mart 2024 14:0336.527

Herbalife çalışanları ile iletişime geçtim ve üye olmam konusunda teşvik edildim. Üye olduktan sonra ise beklediğim dest...

1 Destek4 Yorum

6 Temmuz 2023 15:1528.951

Herbalife firmasından açtırmış olduğum distribütör hesabımı kapattırmak ve satın alım yapmış olduğum bu ürünler üzerinde...

Herbalife Kötü Ötesi Bir Çikolatalı Shake Tamamen Hayal Kırıklığı

Herbalife KötüÖtesi Bir Çikolatalı Shake Tamamen Hayal Kırıklığı

Ali
Herbalife Acı Çıktı İçemedim!

Herbalife AcıÇıktı İçemedim!

Ali