Herbalife Beni Oyuna Getirdiler

08 Eylül 2023 00:16

Bende Herbalife da bir üyeyi dim ama zaman geçtikçe ne kadar tehlikeli olduğunu öğrendim. Benim bazı aile dostlarım kullandı ve kötü bir şekilde rahatsız oldular. Doktor Lara gittiğimizde ürünlerin ne kadar tehlikeli ürün olduğunu öğrendim. Herbalife para kazanma var zengin olursun bahanesiyle girdik ama yalan mış ben ne kadar satarsam o kadar benim üstüm dekiler zengin oldular. Benim paramla beni soy du lar hepsi yalanmış dediler. Tatiller var parasız dediler. Sonra tatil için para istediler yoksa gelemezsin dediler. Neyse ürünleri geri iade edeyim dedim uyardılar yapma dediler. Yaptım sonra saldırıya uğradım eğer sizde düşünüyorsanız iyice düşü nün ben yandım siz yanma yın diye bu yazıları yazıyorum yazık olur. Size ailenize yazık olur denemeyin

Nur
Nur

Ben de üye oldum çok yüklü miktarda ürün aldım distribütör oldum ve hiçbirini istemiyorum iade etmek istiyorum her şeyi ne yapmamı önerirsiniz

Yasin
Yasin

Arkadaşlar Herbalife in çalışma ve kazanma mantığına uymayan işler bunlar, ha birileri Network marketing sistemini çıkarı doğrultusunda kullanıp size yüklü ürün aldırdıysa ya da vaatte bulunup sizi ortada bıraktıysa bu sizi yönlendiren şahısla aranızdaki güven suistimali durumudur. Bende uzun zamandır Herbalife bağımsız distribütörüyüm düzgün çalışan bir ekibimiz var ve hiç kimse benden yüklü ürün çekmemi istemedi, kimse para istemedi başlangıçta tek kuralımız var ürün kullanıcısı isen ekibimize dahil olursun, ben kullanacağım ürünü çektim sonuç aldım, kendimin ve ekibimin sonuçlarını kullanarak güzel satışlar yaptım ve kullanan çevrem gayet memnun. Özelden sormak istediğiniz her soruyu yanıtlamaya çalışırım işin eğrisini doğrusunu düzgünce öğrenirsiniz, yazdıklarınızı belli ki bir sinirle yazmışsınız ve markayı suçluyorsunuz çok yazık. @ykilinc86 ulaşın

Tuğba
Tuğba

Bu konu ile ilgili Bana ulaşabilir misiniz merak ettiğim birkaç sorum var 🙏 Instagram @tuqbaertunc

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife Satış Danışmanından Ürün Aldım

Yağmur
18 Eylül 2023 19:25
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife Ürün Satışı Ve Kartımdan İzinsiz Çekim!

02 Mart 2024 16:39
Herbalife Ürün Satışı Ve Kartımdan İzinsiz Çekim!
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Herbalife Ürünleri Nasıl İade Edeceğim

17 Aralık 2023 02:30