Hepsiburada Satıcı Teslimat Ve İade Adresine Değişikliğe İzin Vermiyor

28 Eylül 2023 10:57

Merhaba,

Hepsiburada panelinde satıcıyım. Satışa başladığımda ofisim teslimat ve iade adresim İstanbul'daydı. Samsun'a taşındı depomuz. Ofis merkez fatura adresimiz İstanbul ancak siparişleri teslim ettiğimiz ve iadelerin gelmesi gereken adres Samsun.
Hepsiburada sisteminde birincil adres ve adres ekleme var. Ürün eklediğinizde otomatik olarak birincil adres ile satışa çıkıyor. Siz onu ikinci ekleyeceğiniz adres ile değiştirebiliyorsunuz. Hepsiburada diyor ki ben senin birincil adresini değiştiremem, bende diyorum ki o adreste yokum artık öyle bir adres yok. Diyor ki olsun ben birincil adresi değiştiremem. Defalarca talep açtım derdimi anlatamadım çözüm merkezinden bir hanımefendi bana ulaştı. Haklısınız böyle bir durum olamaz diye içeriden iletti. Talebimi sağ olsun bir aşamaya kadar getirebildi konuyu birincil adresimi yazmışlar sisteme ancak bu sefer de adreste il ilçe bilgisi hala İstanbul görünüyor. Örnek: AA mah. B sok d:1 Samsun olmalıyken sistemde adres şu an örnek AA mah. B sok d:1 İstanbul görünüyor. Düzeltilmesi için talep açtım değiştiremiyoruz diyorlar kendim her ürün yüklediğimde yeni adres seçmeliymişim ürüne. Ben bir satıcı olarak bulunmadığım bir adresin sistemde gözükmesini istemiyorum o adreste değiliz artık.
1) Yasal olarak yapamıyoruz diyorsan saçma ikinci adres ekletmeye izin veriyorsun madem öyle buna da izin verme kaldı ki böyle bir şeye hakkınız yok istediğim adresten kargolayabilirim
2) ürünlere otomatik olarak birincil adres seçili geliyor. Ben her seferinde bunu güncellemek zorunda kalıyorum. Satış gelebilir yanlış adresten kargo almaya giderler ben o adreste değilim. Öyle bir adres yok artık sistemden nasıl silmezsiniz
3) benim fatura adresim değişmedi. Bu adres aynı. Sadece ürünlerin teslimat ve iade adresi değişti.
4) burada yapılan stratejik ürün hatasının düzeltilmesi ve satıcı mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyorum

28 Eylül 2023 11:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

18 Mart 2025 15:39
Arif sonuçtan memnun değil

03 Haziran 2025 13:57

13 Ağustos 2024 10:02
Hepsiburada Satıcısı, İlk Hepsijet Gönderimimi Yapamıyorum

24 Haziran 2025 16:37
hepsiburada-isortagim-destek-ekibi-taleplerimi-cozmeden-kapatiyor-ve-sureci-uzatiyor-2.jpg