İpek sonuçtan hiç memnun değil

Hekimoğlu Un Böcekli Un Satıyor!

Hekimoğlu Un Böcekli Un Satıyor!
13 Ocak 2024 00:33

Ya artık kime güveneceğiz nasıl güvenip mal alıp yiyeceğiz çoluğumuza çocuğumuza yedireceğiz bilmiyorum. Eve Migros'un alıyordum yıllardır ama baklavalık unu yok. Bu sebeple iyi bir marka diye duyduğum Hekimoğlu unu aldım. Börek yaptım, börek kötü oldu. Dedim, herhalde hamurunda sorun oldu. Aksam için baklava yapılacaktı unu eleyeyim dedim, elemez olsaydım! Böcek içinde! 10 kilo un! İçim gitti! Kaç yuz tl para vermişim. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum! Böyle mal neden satılıyor? Belli ki tarihi geçmek üzere! İçimdeki öfkeyi anlatamam. Telafi edilmesini bekliyorum.

13 Ocak 2024 08:04 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba efendim, aldığınız ürünün ismini bizimle paylaşabilir misiniz?

15 Ocak 2024 19:25

Faturayı sizinle paylaştım vermiş olduğunuz WhatsApp numarasından. Dönüşünüzü bekliyorum.

16 Ocak 2024 12:20
16 Ocak 2024 17:21

Unun SKT sine 1 yıl var. Üzerinde açtıktan sonra su kadar gün içinde tüketin de yazmıyor. Aldığım hiçbir üründe bunu yaşamadım. Yıllardır un kullanıyorum. Un sakatsa bu problem oluyor. Bir daha asla sizden alışveriş yapmayacağım! Kimseye de önermem. Hakkımı helal etmiyorum

16 Ocak 2024 17:31
16 Ocak 2024 17:52

Sizinle telefon görüşmemizde sergilediğiniz tavır tam bir Anadolu servis hizmet anlayışı tavrıdır ve yanlıştır. Bir daha da sizden bir şey almam diyen bir müşteriye tamam öyle yapın demek olmaz. Ben bu kadar uğraşıyorsam haksızlığa uğramışım demektir. Sizin için bir müşteriden vazgeçmek kolay olabilir ama bir müşteri için uğraşan pazarlama gurubunuzun öyle düşünmeyeceğine eminim. Hesabiniz yanlış. 30 Temmuzdan şikayeti girdiğim güne gelirsek 4 ay yapar. Aldığımda ürüne baktım. 1 yıl vardı tüketim tarihine. Sorun değil Tüketici Mahkemesi'ne veriyorum. Orada çözülür. Bir daha da yazmam size de puanımı vereceğim.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 09:23

21 Mart 2024 13:39
Migros Kötü Marka Satış Söke Un Kokuyor

Söke Un İle Yapılan Ürünler Esmerleşiyor, Sağlığımız Tehlikede

09 Temmuz 23:27
Söke Un İle Yapılan Ürünler Esmerleşiyor, Sağlığımız Tehlikede
Anonim sonuçtan memnun

28 Ekim 2023 21:50
"Bugüne kadar güvendiğim bir markaydı. Böceklenme konusunu ilettiğimde önce geri dönüş yapmamışlardı. Şikayetvar'a yazdıktan sonra iletişime geçip telafi olarak ürün göndereceklerini söylediler. Aradan 10 gün geçti bir gönderim olmadı. Ben de WhatsApp'tan iletişime geçen temsilciye tepkimi dile getirdim. Aradan birkaç gün geçti oldukça büyük bir hediye paketi gönderdiler. Şimdi, markaların burada anlaması gereken önemli bir konu var. Müşteriler sizin gönderdiğiniz hediyelere ihtiyaç duymuyor, öyle bir talepleri olmuyor, siz o hediye ile müşteriye verdiğiniz değeri gösteriyorsunuz. Bunu zamanlıca yaparsanız daha kıymetli olur. Ama yine de teşekkür ederim. Markayı kullanmaya devam edeceğim."
Neşe sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 10:05
"Beni hemen Söke undan aradılar çok teşekkür ederim bu kadar hızlı dönmelerine"