02 Ağustos 2024 02:14

Hediyebox.com adlı siteden öğrencime karikatur resim yaptırmak için sipariş verdim. Ödemeyi yaptım. Yıl sonuna yetiştirmeyip makinelerinin bozulduğunu söylediler. Ne hikmetse neden geciktiğini sorduğum gün alel acele bir ön çizim gönderdiler ve çok kötüydü. Kabul etmedim ancak böyle olabilir dediler. Koru olan şeyi zaten hediye edemem çocuk da mezun oldu. Ücret iadesi istedim. Yapmadılar 2 ay beklettiler tekrar yazdım 300 TL ödeme yaptığım halde 150 TL iade ettiler çizim ücretini düştük dediler. Ama ben sipariş vermeden asla böyle bir bilgilendirme yapılmadı ve ürün zaten yapılmadı neyin ücreti düşüldü. Çizim 150 TL imiş sözde biz de photoshop biliyoruz ve asla 150 TL gibi bir şey olamaz. Parayı alana kadar ilgili sonra yüzünüze bakan olmaz. Sevdiklerinizi üzmek istemiyorsanız hediyebox tan uzak
Durun derim. Paranıza yazık olur. Tüketici Mahkemesi'ne de başvuracağım. Sayfaya şikayetimi iletince de beni engellemişler görsellere ekledim. Benim istediğim ve onların gönderdiği çizim de ektedir

Sema

5 Haziran tarihinde anlaşma sağlanmıştı. Siz 9 Haziran tarihinde tekrardan iletişime geçmiştiniz ancak sizlere bayram tatili dolasıyla bayramdan sonra yardımcı olacağımıza dair bilgi vermiştik. Sonrasında bizimle iletişime geçmiş olduğunuz 27 Haziran tarihinde sizlere dönüş sağladık ve tasarımcımızın çizim yaptığı ürün ücreti kesilerek başka ürünlerde yardımcı olmaya çalıştık. Kişiye özel ürünlerde özellikle de çizim yapılan ürünlerde iade edilmesi emeğin hiçe sayılmasıdır. Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz

Sema

Öncelikle Merhabalar; Siparişinizin sürecinin bulunduğu kayıtlarımız mevcuttur. Karikatür özel çizim çalışması olduğu için şahısa ait olarak emek verilerek yapılan bir üründür. Bu yüzden sipariş oluştururken fotoğraf değişiminin dahi ücretli olduğunu bildiriyoruz. Evet mezuniyet ve Babalar Günü yoğunluğundan tüm siparişlerimizin çizimlerinde sıkıntı oluşmuştu ancak biz yoğunluk olduğunu müşterilerimize gerek hikayemizde gerekse pos atarak bildirmiştik. Çizimlerimiz tüm müşterilerimize aynı standart uygulama otomatik olarak uygulanır bizler ekstra müdahale edemediğimiz bir programdır bu yüzden de sizin tasarımınız iletildi ve beğenmediğinizi söyleyerek para iadesini istediniz Tasarımcımızın emeği söz konusu olduğu için çizim ücreti kesilerek iade yapılacağını veya başka ürün talep edeceğinizi belirtmiştik sizlerde bu durumu kabul etmiştiniz.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Hediyebox'ta Eksik Karikatür Ve İade Sorunu

11 Nisan 2025 21:40