Hayriye sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 18:26
Hayriye'nin Teşekkür Mesajı
“Eyüp Axsis AVM HD İskender yaşamış olduğum kötü yemek deneyimini, ilgi alaka güler yüzlü personelleri ile tam tersine çevirmiştir. İlginiz için beni arayıp davet eden Arzu hanıma ve işletme müdürü Hakan bey ve diğer çalışanlara çok teşekkür ederim çok güzel ağırlandık olumsuz yönde olan fikrimi Axsis HD tersine çevirdi bundan sonra İskender için gideceğim tek adrestir HD ailesine de davetleri için çok teşekkür ederim... Çok güzel yemek deneyimiydi ❤️☺️”

HD İskender'de yaşanan hijyen problemi, yemek yerken kötü bir koku fark ettik ve masanın altında hayvan dışkısı bulduk. Masamızı değiştirmek istedik ve yeni masada tatlılarımızı beklerken rahatsızlığımız arttı, künefeleri iptal ettik. Restoran müdürünü çağırarak yaşadığımız durumu anlattık ve masanın kapatılmasını istedik. Ayrılmak üzereyken yeni gelen aileleri uyararak mekanın bu durumunu bildirdik. Maalesef, restoranın hijyen konusunda duyarsız kaldığını ve servis personelinin yetersiz olduğunu gördük. Birden fazla kez uyarılara rağmen sorunun devam ettiğini gözlemledik. Bu deneyimden sonra bu restoranın yanından bile geçmeyeceğim.

02 Ocak 2024 14:22 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Konu hakkında yetkili birimlerimize bilgilendirme sağlanmıştır. Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili olarak gerekli kontroller yapılarak, ilgili birimimiz sizinle iletişime geçecektir. İyi günler dileriz.

Hayriye
Hayriye
07 Ocak 2024 21:43

08 Ocak 2024 10:13

Merhaba, Güzel dilekleriniz bizi gerçekten çok onurlandırdı. Tüm bu düşünceleriniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizi ve ailenizi, her zaman restoranlarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, iyi günler dileriz.

21 Temmuz 2024 00:33
Üsküdar Selmanı Pak CD. Üzerindeki HD İskender Tam Hayal Kırıklığı!

13 Nisan 2024 13:33

08 Ocak 2025 11:15