Aysel sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 17:08

Happy Cat mama aldım 15kg lik sonuna gelene kadar fark etmedim ama sonuna doğru fark ettim ki mamanın içlerinden kıllar çıkıyor şok oldum. 5mamadan neredeyse 2-3 ünde kıl vardı. İletişim merkezini aradım sağ olsunlar beni hemen veterinerlerine bağladılar. Veteriner görüntü istedi bende yolladım. Bana tahıl olabileceğini ama üretim birimiyle görüşüp dönüş yapacağını söyledi ve sonrasında benden lot numarasını istedi. Görüştükten sonra bana dönüş yaptı ve ürünlerinin içinde tavuk kılı olduğunu elekten geçmiş ama sağlık problemi olmaz dedi. Bende tamam dedim hadi hatadır dedim geçtim ama kabul edilebilir bir şey değil çünkü içindekiler kısmında yazmayan bir şeyin üründe ne işi var o zaman ben bilemem içine kim bilir ne ekliyorsunuz. Neyse bir süre sonra 2. Paket mamamı aldım ve aynı problemle karşılaştım. Demek ki bu Lotto olan bir sorun değil aslında tüm lotlarda olan bir sorun. Yani ürüne her şeyi katıyorlar demek oluyor. Veterinere yazdığımdada geri dönüş yapmadı. Şikayet var a da yazacağımı belirttim.

Patimax Yaş Mama Asla

Yaşar
02 Aralık 2023 16:41

Ali Can Pet Shop Bozuk Kedi Maması Gönderdi

05 Eylül 2023 16:34
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 10:35
Perfect Companion Group Meo Kedi Yaş Maması Sorunu
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Nutri Feline Kedi Mamalarının Çoğu Sahte

28 Ekim 2023 11:30