Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 12:31

Öncelikle şunu belirteyim; otel konum itibariyle çevre özellikleriyle ve denizi ile muhteşem, ortamı harika. Bizim kaldığımız oda güzeldi. Gelelim olumsuzluklara; bir kere otel maalesef hijyen açısından çok çok kötü. Restoran bölümü tezgahları çok kirli. Pişirme alanları hiç mi temizlik görmemiş anlamak zor. Giriş yaptığımız gün akşam yemeğinde köfte sırasında bekleyen insanların personelle kavgalarına şahit oldum. Yemekleri berbat. Çeşit vs 5 yıldızlı otelle alakası yok. Otel alanı evet büyük belki bakımı zor ama eğer 5 yıldızlı iseniz ona göre personel çalıştırıp hizmet vermeniz gerekir. Bence bu otel nasıl 5 yıldız onu da anlamak zor.

Her tarafta çöpler içine çöp koyulmuş poşetler yeşil alanlarda durmakta. Bir köşeyi çöp noktası belirlemişler ve orası çöp dağı şeklinde ve bizim odamıza yakın bir konumda. Bundan çok rahatsız olduk. Temizlik görevlilerinin eşyaları ve temizlik arabaları koridor başlarında durmakta. Ayrıca ilgimi çeken bir durum maalesef insanımızda biraz sorumsuz. Çocuk bezini koymuşlar bina kenarına. Bu tabii ki insanımız adına olumsuz bir durum ama akşama kadar oradan hiç mi bir görevli geçip de onu görüp almaz anlamak zor. Otel alanı içinde gezerken maalesef ağır lağım kokusuna maruz kalıyorsunuz. Rögarlar taşmış ve çimlerden lağım suyu akıyor birkaç yerde. Bu koku maalesef yemek bile yiyemememize neden oldu ve 3 gece konaklayacağımız otelden ilk akşamın sabahında kaçarcasına erken ayrıldık.

Kalan günler için para iadesi talep edip de açıkçası kafamı ağrıtmak istemedim. Resepsiyonda da sıradan bir çalışan olduğundan ona da bir şey anlatmayı gereksiz gördüm. Normalde girişim 7 Ağustos çıkışım 10 Ağustos'tu ama 1 gece gerçekten zor dayandık ve sabah erkenden çıkış yaptık. Tabii bunda biraz da çocukların enfeksiyon vb. etkilenme korkumda etkili oldu. Çıkış yaptığımız günün sabahında restoranda kusan küçük çocukları görmemizde ayrı bir etken. Biz oteli tercih ederken web sitesindeki görsellerden etkilendik ama sonra anladık ki görsellerdeki resimler, konsept değişikliği ya da el değiştirmeden önceki 'asteria Venüs Didim' otelin görselleri. Açıkça belirtmeliyim bu oteli tercih eden birinin tekrar tercih etmesi zor hatta imkansız. Sadece 1 gece zor dayanabildik sabahında çıktık. Ücret iademin yapılmasını istiyorum.

03 Eylül 2024 01:40
Asr-ı Alâ Hotel Bodrum Temizlik Ve Hizmet Sorunlarıyla Dolu Bir Otel Deneyimi

14 Temmuz 2023 00:10
Halal Paradise Didim Halal Paradise Tam Bir Pişmanlık
Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 00:08

04 Ağustos 2024 12:49
Yasmin Bodrum Resort Vasat Bir Tatil Ve İhtiyaçlara Cevap Vermeyen Bir Otel
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 07:36