Nuray sonuçtan çok memnun

Fenerbahçe Yeşilalan Gurme Market Özensiz Kaba Davranış

06 Şubat 2024 12:17

06 Şubat 2024 16:20

Bugün alışveriş yamak için İstanbul/Kadıköy /Fenerbahçe de bulunan Yeşilalan gurme markete gittim. Dışarıda bulunan manav bölümü için personel yardımında bulundum yüzüme bakıp ilgisiz davrandılar. Bekletildikten sonra kimse ilgilenmeyince almam gerekenleri alıp kasaya gittim. Kasada işlemi devam eden müşteri vardı bitince benim sıram benden sonra ki müşteriye verildi. Bu durumdan rahatsız olup nedenini sorduğunda yarım ağız bir zahmet şeklinde ürünlerimden birinin tartılmadığını söyledi. Tartılma gerekmeyen diğer aldığım ürünler kasadan geçirilirken tartılması gereken ürün tartılıp işim halledillebilirdi kaldı ki müşteriden izin alınmadan açıklama yapılma gereği duyulmadan müşterinin sıra ihlalini yapıldı.   Fenerbahçe oturuyorum bu marketten alışveriş yapmayı düşünmüyorum

06 Şubat 2024 13:04 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba, şikayet bizim firmamızla ilgili değildir. İsim benzerliği vardır. İyi Çalışmalar dileriz. Saygılarımızla... Efendioğlu Gurme Market Selim Bilgiç image. Png

06 Şubat 2024 13:25

Fenerbahçe Yeşilalan Gurme Market Özensiz Kaba Davranış profile Nuray 1 saat önce 0 Bugün Fenerbahçe Yeşilalan Gurme Market'in manav reyonundan alışveriş yaptım. Aldığım ürünleri tarttıracak birini bekledim. Ancak ortalarda kimse olmadığı için tartılmadan yeşillikler ve yaklaşık bir kilo patates aldım. Ödeme yapmak için kasaya yöneldim. Kasada olan müşterinin işlemi oldukça uzun sürdü. Sıra bana geldiğinde, benden sonra gelen müşteriye öncelik verildi. Gerekçe olarak tartılacak bir ürünüm olmaması gösterildi. Oysa diğer aldıklarımın işlemi yapılırken patatesin tartılması ve benim ödememin yapılması mümkündü. Bu işlem sadece 5 saniye sürebilirdi. Ancak böyle bir yol izlenmedi ve sıram başkasına verildi. Üstelik kasada duran kişi, patatesin tartılmadığını fark edip manav çalışanına uyarıda bulunabilirdi. Eğer daha fazla ürün almış olsaydım, ki almayı düşünüyordum, manavda ilgilenen kimseyi bulamadım. Aldıklarımı dışarıya tarttırmak için içeriden dışarıya gönderilecek miydim? İşletmelerde müşteri sırası önemlidir. Müşteriye gerekli açıklama yapılmadan ve izin alınmadan diğer müşteriye geçilmez. Market çalışanları ilgisizdi ve müşteriye karşı kaba davranışlarda bulundular. Fenerbahçe'de oturuyorum ve bu tutumları nedeniyle buradan alışveriş yapmayacağım. Ayrıca çevremdeki insanlara da burayı önermeyeceğim.

06 Şubat 2024 13:41

Teşekkür

Sebze Meyve Dünyası Bozuk Verilen Sebzeler

24 Temmuz 2023 20:27
Sebze Meyve Dünyası Bozuk Verilen Sebzeler
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 15:37

04 Mayıs 2024 18:15