Hilal sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2024 18:15
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü, ücret iadesi ulaştı. Lojistik bazı aksaklıklardan ötürü oluşmuş durum. Daha önce de çok kez severek alışveriş yaptığım yerdi ilk kez böyle bir durum olunca tedirgin olmuş üzülmüştüm ama çözüldü. İlgililerin (Ali bey in) konuyla ilgili yaklaşımları ve çözümleri için teşekkür ederim.”

https://gumrukdeposu.net/ sitesinden 19.05.2024'te yaptığım 1032018 numaralı çok kalemli bir siparişten uymayan birkaç ürünü geldiği gün 23.05.2024'te aynı şekilde kullanmadan ve bekletmeden hasarsız ve paketlerinde, belirttikleri anlaşmalı kargoları ile iadeye gönderdim. Ücretin iadesi için ilk 10-15 gün beklentim yoktu, yatar dedim ancak yatmayınca sitelerinden mesaj attım, bu hafta yapılır dendi ve sonrasında yatmadıkça her hafta tekrar mesaj attım. Her hafta bu hafta yatacak dediler. Üzerinden 1 buçuk ay geçmesine rağmen ücret iadesi gelmedi. Konuyla ilgili firma çözüm sağlamadığı ve birden çok kez doğru olmayan beyanlarda bulunduğu için buradan son kez çözüm ve doğru bilgi talebi için yazıyorum. Çözüm sağlanmaması halinde yasal yollara başvuracağız. (İlgili siparişteki iletişim bilgilerinden ulaşın!)

Hilal
Hilal
07 Temmuz 2024 02:11

15 Nisan 2025 17:50 (Şikayetten 9 ay sonra)

Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Biz Teşekkür Ederiz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 15:14
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Ve İade Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

17 Nisan 2025 10:43
Mat sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 20:15
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2024 10:41
Online Alışverişte Geciken İade Ve Teslimat Sorunları
Enes sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 08:04