Gülsüm Aydemir Event Müşteri İlgisizliği Ve Güven Sorunu Yaşadım

12 Eylül 2024 20:33

Önden yarı ücreti alıp, söze üç gün kala hiçbir detay sormayarak hazırlığımızı yapıyoruz. Kalan tutarı da atar mısınız diye teklifte bulunduktan sonra şüphelenerek durumun üzerine düştüm ve tek bir cevap bile verilmedi.

Güven deseniz yok, ilgi deseniz parayı gönderene kadar. Şu an farklı bir organizasyonla anlaştım ve gönderdiğim para çöp oldu.

25 Eylül 2024 14:09

Önden yarı ücreti alıp, söze üç gün kala hiçbir detay sormayarak hazırlığınızı yapıyoruz, kalan tutarı da atar mısınız diye teklifte bulunduktan sonra şüphelenerek durumun üzerine düştüm ve tek bir cevap bile verilmedi.

Bedia

Gülsüm Hanım bizim düğünümüzü yapmayıp paramızı da vermedi detayları açıklamıştım öncesinde. Sonrasında da yorumu silmemi ve ödememi yorumu silmeden yapmayacağını çünkü yorumum yüzünden ödemelerini alamadığını söyledi. (Hala paramızı vermedi) İyi ki başka bir yerle anlaşmışsınız. Geçmiş olsun

Hülya

Düğün sonrası yaşadığımız olumsuzlukları bu platforma yazmıştım. Hemen platformdan kaldırılmasını istedi. Bu firma hala düğün. Com da insanları mutsuz edebiliyor.

Hülya

Büşra hanım uçurumun kenarından dönmüşsünüz. Yeni bir organizasyon çok iyi olmuş. Çok geçmiş olsun. Gülsüm Aydemir daha kimin güzel günlerini karartacak çok yazık ve üzücü

Sena sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 12:00

Organizasyon Şirketinde İade Sorunu