Özge sonuçtan hiç memnun değil

Güldeniz Odabaş Güzellik Merkezi G******* O****** Muğla Şubesi Hakaret Tehdit Seansların İnkarı

30 Mayıs 2024 15:44

Muğla G******* O****** şubesinde Hydrafacial cilt bakımı kampanyası için 12 seans anlaşma yaptık ve kendilerine 1200 TL peşin ödeme yaptım. Bankoda bulunan ve oranın sahibi olduğu söylenen kişi, benim seanslarımı inkar edip bana bağırarak hakaret etmeye başladı ve üzerime yürüdü. Beni zorla çıkarın diye güzellik merkezinden çıkarttı. Ne biçim kadınsın sen diye bağırmalar yaşandı. Polisi aramakla tehdit etti ve aradılar. Seanslarıma dair yazışma ve dekontlar elimde mevcut, derhal sulh hukuk mahkemesine gidiyorum.

guldeniz-odabas-guzellik-merkezi-g-o-mugla-subesi-hakaret-tehdit-seanslarin-inkari-6.pdf
guldeniz-odabas-guzellik-merkezi-g-o-mugla-subesi-hakaret-tehdit-seanslarin-inkari-5.pdf

06 Şubat 2024 11:53

Annabella Güzellik Merkezinde Yaşanan Tehditler

14 Kasım 2024 18:01

08 Temmuz 2024 19:30
Emel sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 16:18

28 Ağustos 2024 01:30