Grup Avenir Daireleri Gösterişli Bir Pişmanlıktır

01 Nisan 2024 16:39

Daire satarken ve 2 yıl boyunca her şey çok güzel. 2 yılı 1 gün geçtikten sonra kesinlikle hiçbir şekilde hiçbir iş ile ilgili sorumluluk almayan bir firma. Kendilerinden bir şey beklediğim için yazmıyorum herkes bilgilensin diye yazıyorum. 2 yıl dolduktan sonra evin her tarafı dökülmeye başlıyor. İlgili firmaya yönlendirin en azından telefon numarasını verin dediğinizde markası belli internetten araştırıp bulun gibi cevaplar verebiliyorlar. Taktıkları camlar kırılıp dökülüyor hasbelkader uykuda iseniz problem yok ama gün içerisinde ayakta iken kafanıza ya da çocuğunuzun üzerine düşerse firma evin garantisi bittiği için hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. 2 yıllık evin kalorimetre sayacı bozulabiliyor. Yine 2 yıllık evin klozet boruları patlayıp evi su basabiliyor. Satarken evin en güzel yanının ses yalıtımı olduğu söyleniyor ama affedersiniz yukarı katın öksürdüğü bizim evde duyuluyor. Grup Avenir maalesef üzülerek söylüyorum görünüşten öteye gidememiş.

Arzu
Arzu

Merhabalar, grup avenırdan ev almayı düşünüyoruz. Siz hangi projesinde oturuyorsunuz? Problemleriniz çözüldü mü, depremde herhangi bir sorun yaşandı mı evinizde? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Burak
Burak

Merhaba, Deprem ile ilgili ufak tefek çatlaklar oluştu ama uzmanlar sıkıntı olmadığını söylemiş kontrolden sonra. Diğer problemlerimi kendim hallettim. Garantisi bittiği için firma bir şey yapmadı. Garanti bitmeden yardımcı oluyorlardı.

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 15:26

Söz Verilen Teslim Tarihi Geçti, Eksik Ve Sorunlu Daire Teslimatı

30 Mayıs 2025 18:30
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Eston İnşaat Koru'da Yaşanan Sıkıntılar

12 Ekim 2024 13:30