Green Salads Personel Menüsü İsteyen Çalışana Saygısız Tavır

14 Mayıs 2024 15:44

Armoni Park Green Salads a AVM de çalışan personel olarak gittim. Kasada çok güler yüzlü şekilde sipariş verip personel menüsü almak istediğimi ve paket istediğimi söyledim. Kasada çalışan S**** hanım çok alaycı bir tavırla yarım saat sonra çalıştığın yere gelirim göremezsem seni görüşürüz diye saygısızca bir tavır gösterdi. Kendisini anlamadığımı tekrar söylemesini istedim ve kendisi aynı şekilde söylediği şeyi tekrar etti. Ben de güvenmiyorsanız eğer müşterilerinize personel kartını göstermelerini söyleyin bu şekilde bir tavır sergilemeniz çok yanlış diyerek tepki gösterdim ve personel kartımı kendisine gösterdim. Bu tavrından dolayı şikayet edeceğimi kendisine söyledim. Kendisi çok alaycı bir tavırla şikayet edebilirsiniz dedi. Ben kendim de bir satış danışmanıyım hiçbir zaman böyle bir tavır görmedim, göstermedim. Kendisi bir kusura bakmayın diyemeyecek kadar müşteri ile iletişimi son derece zayıf. Bir de kasada çalışıyor. Kendisi çok saygısız bir personel.

14 Mayıs 2024 15:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli misafirimiz Esra Hanım' a geri bildiriminden dolayı teşekkür eder, yaşamış olduğu olumsuz durum için özürlerimizi iletiriz. Kendisi ile iletişim kurularak detaylar öğrenilmiş olup konuyla ilgili gerekli reaksiyonlar alınmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla

02 Eylül 2023 17:12

Aqua Florya Green Salads Şikayeti

02 Temmuz 2024 00:34

31 Temmuz 2023 23:37
Cenkay sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 17:30
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Personel Kabalığı Ve Paket Tesliminde Sorun Yaşadım

09 Ekim 2025 00:57