Ersin sonuçtan çok memnun

GREE Klima Gree Vakumsuz Kurulum

31 Temmuz 2024 14:21

Tavsiye ile Greefairy 24000 BTU klima aldım. Ürün yetkili servis tarafından kurulmadı, vakum yapılmadı. Kurulum yapan görevliler ile iletişime geçince hiçbir işe yaramayacağını belirtmeme rağmen sonradan vakum yapıldı. Firma sitesinde kurulumda 4 metre boru ücretsiz olduğu yazmasına rağmen 3 metre ücretsiz olduğu belirtilip 1 metre boru farkı alındı. Müşteri hizmetlerini arayıp ürünün verimli kullanılması ile ilgili bilgi almak istediğimi belirttim, aldığınız yer ile görüşün denildi. Bu klimanın iade veya dış ünite değişiklik yapılması mümkün müdür?

31 Temmuz 2024 15:00 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

31 Temmuz 2024 19:33

İlginiz ve duyarlılığınız için çok teşekkürler. Mersin bayi zeet klima Bülent bey ve personeli derhal iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeleri yapıp düzenlemeleri yapacaklarını belirtti kendilerine teşekkür ediyorum.

31 Temmuz 2024 19:36

Duyarlı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum

20 Ağustos 2024 14:17

31 Temmuz da Gree Fairy 24000 BTU klimamın montajının vakumsuz yapıldığından dolayı şikayet var a bildirimde bulundum. Akabinde müşteri hizmetleri anında geri dönüş yaptı ve aldığım bayi Bülent bey yanında bölge müdürü ile telefon ile irtibata geçerek bir saat boyunca görüştük ve klimanın mevcut gazının boşaltılarak vakum yapılması ve yeniden gaz basılınca sorunun giderileceği belirtildi ve bende bunu kabul edip kendilerine site üzerinden teşekkür ettim. Birkaç gün sonra bu işlem yapıldı fakat klima soğutma performansı kötüleşti bunun içinde tekrar müdahale yapıldı i ve içeride nemli ortan oluşuyor ayrıca klima dur kalk yaparak çalışıyor sadece gece moduna aldığımda motor yavaşlıyor diğer modlarda tam gaz yavaşlama olmadan çalışıyor. Bu sıkıntılardan dolayı yaz günü yeterince mağdur olduğumu düşünüyorum. Cihazımın sıfır açılmamış kutusunda birebir değişimini talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 10:20

20 Ağustos ta müşteri hizmetleri aradı para iadesi teklif edildi birebir değişim talep ettim halen bekliyorum bakalım mağduriyetim bu yaz çözülecekmi

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Vakumsuz Klima Montajı

Beko Klima Montajında Vakum İşlemi Yapılmaması Ve Belge Talebi

Ebubekir
02 Ağustos 17:34
Musa sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 17:22
Arçelik Klima Değişimi İçin