Gözen Security İstanbul Havaalanı Saygısızlıkları.!

Gözen Security İstanbul Havaalanı Saygısızlıkları.!
16 Mayıs 2024 05:06

Gözen Security çalışanlarının davranış bozukluklarına ilişkin bir şikayetim var. İstanbul Havalimanı B05A kapısında, 16.05.2024 tarihli 06:10 uçuşunda görevli H**** S***** isimli çalışanınız, öfkelenmiş olacak ki, yaşlılar, çocuklar ve tekerlekli sandalye kullanan kişiler dahil olmak üzere tüm yolcuları oturdukları yerden kaldırarak, kapıda ayakta beklemeye zorladı. Anlaşılan o ki, bir kişiye kızgınlığı yüzünden tüm yolcuları dışarı çıkararak egosunu tatmin etmeye çalıştı. Pasaport kontrolü yapabilecekken bu işlemi yapmayı tercih etmedi ve sinirini saygısızca dışa vurdu. Ben durumdan rahatsızlık duyduğumu ifade ettiğimde ise '6 dakika var, almak zorunda değilim, dışarıda bekleyin' şeklinde üslupsuz bir yanıt aldım. Ayrıca, sorumlu olduğunu düşündüğüm gözlüklü bir beyefendiye soyadını sorduğumda, bana vermek istemedi. Olay anında müdahale etmek yerine birbirlerini korumayı tercih ettiler. Bizler, saygısız bir şekilde dışarı çıkarılarak, tekrar tek tek içeri alınmak zorunda bırakıldık. Bu durumdan son derece rahatsız oldum ve saygısız bulduğum bu personel hakkında gereken işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Lütfen şikayetimi dikkate alarak gereğini yapın ve bana dönüş yapılmasını bekliyorum.

profile profile
17 Mayıs 2024 17:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Havalimanı Güvenlik Personelinden Keyfi Ve Küçümseyici Arama Deneyimi

05 Eylül 2025 13:59

Gözen Security Hayal Kırıklığı Güvenlik Ve İletişim

03 Ağustos 2023 13:55
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Gözen Security Kanun Ve Nizam Bilmezlik Saygısızlık.

03 Temmuz 2024 15:53
Nadir sonuçtan hiç memnun değil

Gözen Security'nin İllegal Uygulamaları - Dava Açılmıştır!

27 Mayıs 2024 00:54