Webwork.vip (Temu) Gerekli Masrafın İçinde Kesip Yollansın!

Ulaş
15 Şubat 2025 23:35

Herhangi bir çözüm elde edilmedi henüz herhangi bir ilgili ve yetkili yok

Yorumlar(14)

15 Şubat 2025 19:20

Ulaş abi bana ulaşırmısın

7 Şubat 2024 00:40

Hesap senin elinde değilmiş nasıl bloke koyuyor

7 Şubat 2024 00:38

Ulaş dostum siparişleri tamamlamış gördüm seni çekim adresi senin mi onun mu kopyaladığınız yerde

22 Ocak 2024 11:18

Bende aynı durumdayım parça parça ödeme yaptım 60 cevrimliydi sipariş 56 İnci siparişte şanslı ürüne denk geldiniz dedi ve 3679 dolar daha yüklemeniz lazım dedi ve ben yüklemedim irtibatda olduğum bir bayan yüklemeyi yapın siparişinizi tamamladıktan sonra paranızı çekebilirsiniz dedi ve ben ödemedim bayanla uzun konuşmam sonucunda bayandan 1000 dolar aldım benim hesabıma yatırdı ve geriye 2679 dolar kaldı ödemem ne yapayım arkadaşlar oneriniz var mı

22 Ocak 2024 09:52

Bende aynı durumdayım sonuç alabildiniz cekebildinmi paarayi

24 Aralık 2023 15:21

+66 bir numara benimle iletişime geçti iki defa sipariş yaptırdı bir defa 33 dolar bir defa 71 dolar kazandım 33 doları hesabıma çektim ama 71 doları çekemedim gören yapılmadan çekilmiyor

24 Aralık 2023 15:11

Abe bu durum sizin başınıza nasıl geldi şu anda yabancı bir numarayla iletişim halindeyiz bir tane hesap açtı aynı Bu siteden İkisi de birbirine bağlı ve benden sipariş yapmamı istiyor hani şu ana kadar tek bir işlem yaptık Buna devam edelim güvenilir mi sizin sorununuz çözüldü mü

Tümünü Gör
Paramı Çekemiyorum,Mağdur Oldum

ParamıÇekemiyorum,Mağdur Oldum

Yasin
Mağdur Olmak İstemiyorum!

Mağdur Olmakİstemiyorum!

Murat
Webwork.vip (Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Webwork.vip(Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Ahmet
Trendyolmall1.com AVM Ek Gelir Yalanı