Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Görecik Sürücü Kursu (Nilüfer) Ehliyet İşlemlerinde Sürekli Erteleme Ve Yanlış Bilgilendirme

02 Eylül 2024 09:26

Büyükorhan şubelerinde
a sınıfı ehliyet alacağımı söylediğimde işleme alıp ona göre para kestiler. A2 ehliyeti sınavı olduğunu sonradan söylediler. 2 tekerin hepsini kullanmak istediğimi ve a sınıfı ehliyet alacağımı sürekli belirttim. Bana A2 ehliyeti yazmışlar. Sınav gününü en son akşam söylüyorlar. Sürekli erteliyorlar. Ders olacağı zaman söylemiyorlar. Acil denetim olacağı zaman gelebilir misin? Diyorlar. Paranız ile rezil olma yeri. Sözlü, yazılı, yüz yüze ve arayarak da belirttim. Kafalarına göre işlem yapıp sürekli sorduğumda ise size sınav tarihini eğitimi söyleyeceğiz diyorlar. Eğitim başladığında bilgi vermiyorlar. Sınav tarihini söyledikleri halde erteliyorlar. Sonra olacak ertelendi diyorlar. Sırf tanıdığı kişiyi en öne almak için milleti mağdur ediyorlar

Mert
Mert

Beni de 4 ay oyaladılar en son kaydımı sildirip başka bir kursa kayıt olmak zorunda kaldım. Eğitim konusunda sorumsuzlar, hocalar ilgisiz, kurs ilgisiz. Parkura bile sokmayıp bir otoparkta motoru verip ortadan kaybolup gidiyorlar, izleyen yok. Eğitim ve sınav tarihleri sürekli erteleniyor. Kesinlikle üç beş kuruş fazla verin düzgün bir yere kayıt olun.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Görecik Sürücü Kursu (Nilüfer) Pişmanlıktır!

13 Ağustos 2024 17:00

Ezber Sürücü Kursu Kurs Yüzünden Sınavdan Kaldım