Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 14:11

Google hesabıma tanımlı dört adet klonlanmış cihaz var ve bunları kaldıramıyorum. Hesabıma başkaları erişebiliyor. Orijinal e-postalar değiştirilebiliyor. Bazı e-postalar siliniyor. Google'a yardım talebinde bulundum fakat talebimi yerine getirmiyorlar. En kısa sürede bu cihazların silinip kaldırılmasını istiyorum.

07 Ocak 2024 13:56

Daha önce Google istemi cihazları kendim kaldırabiliyordum ancak şu an ben bunu yapamıyorum. Klonlanmış cihazların en kısa sürede sistemden kaldırılıp silinmesini istiyorum. Aksi takdirde hesabımı kullanmayacağımı ve yasal haklara başvuracağımı bilgilerinize arz ederim.

08 Ocak 2024 20:07

Yapı Kredi bankasına ait 5 yıllık hesap hareketlerimin çoğu yok ve yerine 1 aylık hesap hareketleri mevcut. Geriye dönük SGK hizmet dökümlerinde de sıkıntı görünüyor eksik

05 Şubat 2024 21:51

Sorun devam ediyor. Artık sorun büyüdü şifrelerim değiştiriliyor. Bu yüzden farklı bir e-posta hesabımı açtım. Geriye dönük banka 5 yıllık alınan maaş hesabının hesap hareketleri silinmiş ve değiştirilmiş durumda. Aynı zamanda geriye dönük 2021 öncesi SGK hizmet dökümleri de silinmiş acil olarak hesabımın güvenli hale getirilmesi için klon cihazların kaldırılmasını ve hesabımın güvenli hale getirilmesini istiyorum. Aynı zamanda Google hesabıma tanımlı numara üzerinden tarafıma iletişime geçilmesini istiyorum.

25 Şubat 2024 09:36

25.02.2024 tarihinde saat 02:40 ta tekrar Google hesaplarımın şifresiyle giriş yapılamıyor. Şifremi sıfırlayamıyorum. Mobil onay dışında diğer e-posta adresinide onay gönderiyor. Acil destek istiyorum.

İlke
02 Ağustos 2024 23:23

22 Aralık 2023 22:49
Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:29

16 Ekim 2024 15:34