Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Servis Ve Fahiş Ücret Mağduriyeti

09 Kasım 2024 07:40

05 Kasım 2024 Tarihinde Geberit marka su kaçıran gömme rezervuar tamiri için araştırırken yanlışlıkla arama yap tuşuna bastım 0216 415 01 10 telefonu aradım. Açılmadan hemen kapattım. İki dakika sonra 0535********84 numaralı telefon aradı. Adının Y**** olduğunu belirten kişi ile görüştüm. Servis ücretinin 500 TL olduğunu belirten kişi servis elemanı göndereceğini belirtti. Kayıt açtı. Gömme rezervuar teknik servis) M******* isimli servis elemanı, akabinde aradı ve geldi. Kullandığı ürünlerin fiyat bilgisini vermeden iç aksamı değiştirdi. Ne bir yaka kartı, ne bir firma bilgisi yoktu. Bu tip konularda son derece titiz olmama rağmen tepki veremedim. 7.250 TL ücret çıkardılar. Fatura ve garanti belgesi 15 gün sonra PTT Kargo ile gelecek dedi. M******* bey. Ödemeyi Garanti Bankası'ndaki şahsi hesabına istedi, açıklama yazmayın dediler. 5 gündür yapılan işlemin açıklamasını içeren bir döküm istiyorum vermiyorlar. Firma sahibi Y**** bey ne için 7.250 TL ödediğinin açıklamasını istediğimde küstahlaşıp telefonu kapattı. Geberit ana merkezi aradım Firmaya ulaşıp bilgi verdim. İlgili firmanın kendi Yetkili servisleri olmadığını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Zabıta müdürlüğüne de şikayette bulundum.

Gökhan
Gökhan

Aynı problemi şu anda yaşıyorum bende yasal haklarımı arayacağım siz bir sonuç aldınız mı?

Nesrin
Nesrin

Hayır maalesef. Fatura olmadığı için ilerleyemedim

Derin

Şikayetçi oldunuz mu? Taktıkları ürün sorun çıkardı mi?

Sonuç alabildiniz mi?

Mert Yapı Tesisat Yanıltıcı Hizmet Ve Eksik Belgelerle Gelen Hayal Kırıklığı