15 Nisan 2024 14:55

Tam bir hafta önce Gökçe Öztürk Beauty'de protez tırnak yaptırdım. Bir hafta geçmesine rağmen bütün tırnaklar diplerinden hava aldı ve atmaya başladı. Zaten bazı tırnaklar dümdüz, bazıları ise havada duruyor. Üzeri bombeli oldu. Birkaç tırnağımı orada düzeltmek istediğimde saat geç olduğu için bütün tırnak yapanların çıktığı söylendi. 'Ben böyle istemiyorum.' dediğimde sadece çok belli olan bir tırnağımı lütfederek düzelttiler. Dün Instagram üzerinden hava aldığına dair ve bombeli oluşundan şikayetçi olduğumu dile getirdiğimde ise 'Bombe olmasını buradan çıkmadan önce söyleseniz uzman anında düzeltiyor efendim. Henüz bir haftada tırnak uzuyor ve bombeli yerinden oynuyor. Hava almasına resimde pek göremedim. Efendim, iki haftadan sonra bakıma yazalım isterseniz zaten iki haftada bir bakımı geliyor. Tırnağın...' cevabıyla karşılaştım! İlk defa yaptırdığım bir işlem değil. Bir haftada tırnağın bu hale gelmesi imkansız. Bakım zamanı gelse de kenarlarından bu şekilde hava almamalı!

Nur sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2025 09:29

09 Mayıs 2025 22:19
Vip Estetik Güzellik Protez Tırnak Uygulamasında Yaşadığım Olumsuz Deneyime Yetersiz Hizmet
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Aymira Koçaklı İzmir Karşıyaka Şubesi

29 Temmuz 2024 16:54
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 13:24
Miray Erken Güzellik Merkezi Protez Tırnak Sorunu