Global Visa Service (globalvisaservice.com.tr) Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyetler

15 Ocak 2024 10:38

Yaklaşık bir ay önce Fransa vize başvurusu için başvurdum. Yanlışlıkla, orijinal siteyi taklit eden bu sayfadan başvuru yaptığımı sandım. Kısa süre içinde arandım ve 1750 TL ön ödeme yapmam halinde başvurumu işleme alacaklarını söylediler. Ödemeyi yaptım ve evrakları doldurup gönderdim. Ancak şimdi verilen randevu tarihi yaklaşıyor, telefonla ulaşamıyorum ve e-postalarıma da dönüş yapılmıyor. Eğer en kısa zamanda para iadem yapılmazsa siber suçlar birimine şikayet edeceğim.

Aylin
Aylin

Merhaba, bende de birkaç gün önce aynı problem yaşadım. 6500 TL gönderdim. Randevu olmadığını öğrendim. Kesinlikle dava acıyorum bugün. Ayrıca Show Tv ve Fox Tv ihbar hattına haber vereceğim. Siz de aynı şeyleri yapın isterseniz. Hep beraber hareket etmemiz lazım. 5306129177

Aycan
Aycan

Merhaba Aylin hanım bende şikayet ettim peki bu numara sizin mi size buradan ulaşabilirmiyim

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 13:34
Global Visa Service (globalvisaservice.com.tr) Global Visa Service