Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Global Usa Green Card Para İadesi Yapmadı!

19 Kasım 2024 08:51

Beni de arayıp daha önce yapmış olduğunuz başvurunuz kabul edildi şanslısınız sizi tebrik ederiz size gerekli bilgileri hukuk departmanı iletecek yalnız benim size bundan önce bilgi vermem gerekiyor bazı evrak ve eksik başvuru formları var onları 72 saat içinde tamamlamanız gerekiyor dediler ve 1383 dolar ödemeniz gerekir dediler ve kart bilgilerimi söyleyip onay vermeniz gerekir dediler. Eşim de yanımdaydı onay verdik sonra eksik formları doldurdum mail gönderdim daha sonra 2 gün içinde arayıp tekrar tebrik ederiz deyip uzun uzun anlattılar ve sonunda 1700 dolar ödemeniz lazım dediler ben de avukatım ile görüştüm ve almış oldukları ödemenin ve sonrasında istedikleri ücretin yasal olmadığını söyledi. Kendilerine ilettim ve yaptığım ödemenin tarafımıza geri iadesini rica ettim yapmadılar.

Volkan
19 Kasım 2024 16:53

Şikayet var web sitesine şikayeti bildirdikten sonra beni tekrar arayıp daha açıklayıcı konuşup süreci sürdürmez kapatırsam ödediğim 1383 doların yanacağını devam edersem indirim yapacaklarını söyleyip süreci devam ettirmemi söylediler bende maddi olarak müsait olmadığımı konuyu eşim ile görüşmemiz gerektiğini söyledim daha sonra bana 12.30dan 14.30 kadar düşünmemi ve 14.30 tekrar arayacaklarını söylediler kimse aramadı

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Canada İmmigration Express Başvuru Sonrası Anında Yüksek Ücret Ve Ödeme Baskısı Yaşadım

30 Nisan 17:39
Hakan sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 15:16
"İletişime geçildi. Para iadesi yapılacağı sözü verildi. Bu sebeple şikayetimden vazgeçiyorum. Teşekkürler..."