Gündüz sonuçtan hiç memnun değil

Global Store Haftalardır Aynı Olan Ürün Fiyatının Müşteri Sorusu Üzerine Artması.

28 Mart 2024 11:29

Torunuma aradığım ürün için en az 15 gün Google, Cimri, Akakçe gibi sitelerde araştırma yaptım. En uygun fiyatı mkm Global Store adlı satıcının ciceksepeti.com e-ticaret sitesi üzerinde yaptığını gördüm. Mkm Global Store satıcısının aynı ürünün farklı e-ticaret sitelerinde değişik renkleri olduğunu görünce (ekteki görsel de olduğu gibi) satıcıya soru sordum. Ertesi gün yani bu sabah bana verilen cevap üzerine siteye girdim ve mevcut fiyatın arttırıldığını gördüm. Ben soru sorup onları uyandırana kadar 15 gündür fiyatı 1363.12 lira olan ürünün ben soru sorduktan sonra 1627.12 liraya yükselttiklerini gördüm. İşlerine ilgisizliklerinden dolayı bugüne kadar farkına varmadıkları fiyatı 1627.12 liraya yükseltmişler. Sizce ne düşünmeliyim kendi işlerine karşı ilgisizliklerinin hesabını müşteri olarak ben mi çekmeliyim.
Şu da bir gerçek ben soru sormadan ürünü mevcut fiyat üzerinden sipariş verseydim demek ki siparişimi bir bahane ile iptal edeceklerdi...
Mkm Global Store ile ben iletişim kurma yolu bulamadım.
( Hoffie Nerenin Markasıdır

Hoffie, Mkm Global Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv San. Ve Tic. Ltd. Şti. Bünyesindeki anne yanı park yatak oyun parkı bebek beşik, sallanır cibinlikli oyun parkı markasıdır.

Firma Bursa merkezlidir. )

Tuba sonuçtan çok memnun

08 Mart 2025 01:03

Sürekli Artan Bebek Bezi Fiyatları Tüketiciyi Mağdur Ediyor

07 Ağustos 2025 11:38

21 Ağustos 2024 17:34
Hepsiburada Satıcı Kendi Yaptığı Yanlışın Arkasında Durmuyor.
Hepsiburada Satıcı Kendi Yaptığı Yanlışın Arkasında Durmuyor.
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 15:16

17 Ocak 2025 12:53