Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Global Optik Almış Olduğum Gözlüğü İade Etmek

Global Optik Almış Olduğum Gözlüğü İade Etmek
04 Temmuz 2023 05:50

02/08/2023'te İstanbul ilinde bulunan Forum İstanbul AVM'sinde ki global optik mağazasından toplam fiyatı 3250 TL olan 4 adet gözlük satın aldım. Aynı günün akşamı çok yakın arkadaşımın durumdan haberi olmadan, bana 1 adet gözlük aldığını ve bana hediye edeceğini mesajlaşmamız sırasında öğrendim. 1 gün sonra fiyatı 1750 TL olan 1 adet gözlüğü hiçbir hasarı olmadan iade etmek üzere mağazaya gittiğimde, satış personeli r** bey bana, iade kabul edilemeyeceğini söyledi.

Kendisine ürünü hiç kullanmadığımı söylememe rağmen isteğim kabul edilmedi. Satış esnasında bana ürünün iade-değişim şartları ile alakalı bilgilendirme tarafıma yapılmadığı için, bende ürünün iade edilebileceğini düşünerek mağazaya gittim. Üründe bir hasar meydana getirmiş olsaydım ürünün iade edilememesini anlayabilirdim. Mağaza satış sorumlusu r** bey'e bu durumu Şikayetvar'a, Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e yazmayı düşünüyorum dediğimde, kendisi bana hiçbir şey olmaz. Boşuna kendini yorarsın. Başvurduğun kurum ya da kurumlar her halükarda bana soracaklar dedi. Boşuna yorulursun dedi.

R**n bey'e mağazanın müşteri ilişkileri numarası varsa bana verir misiniz dediğimde, kendisinden net bir bilgi alamadım. İnsan memnuniyeti odaklı bir mağazadan 4 tane gözlük satın aldım. 1 gün sonra mağazaya gidip gözlüklerden 1 tanesini insani gerekçemi ( arkadaşımın bana hediye olarak gözlük alması) sunarak iade etmek istedim ve kabul edilmedi. Bu durum beni gerçek anlamda üzmüştür. Siz değerli yetkililerden yaşamış olduğum bu olumsuz durumu çok iyi anlayacağınızı ümit ederek, konu ile alakalı yardımlarınızı rica ederim.

Nazım k**.
GSM :0552 021 **.

Nazım
Nazım
04 Temmuz 2023 07:40

Sayın yetkili, Ürünü aldığım tarih kısmını yanlış yazmışım. Tarih 02/07/2023'tür.

02 Temmuz 2023 00:12
Rimini Optik İade Almayan Mağaza

Global Optik Müşteri Memnuniyeti Umurlarında Olmayan Bir Mağaza.

08 Nisan 2024 08:51
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Saygısız Tavrı Ve Yetersiz Hizmet

10 Şubat 2025 08:35