Gizia Brasserie Fişekhane Şikayetim Var

Gizia Brasserie Fişekhane Şikayetim Var
31 Mart 2024 17:26

Merhabalar, dün akşam arkadaşımla Gizia Brasserie Fisekhane'deki restorana gittik. Servislerini getirdiler; kupkuru bir pilav ve ekşimiş patates püresi geldi. Beğenmediğimizi bildirip değişmelerini rica ettik, onun yerine garnitür ve patates kızartması istedik. Bize patlıcan püresi, salata ve patates kızartması geldi. İstediğimiz ürünlerin gelmemesine rağmen 'neyse' dedik. Aradan zaman geçince zaten iştahımız da kaçtı, yiyemedik. Birer çay istedik. Sonrasında hesabı istediğimizde 2200 TL geldiğini görünce şaşırdık. Garsona itirazımı bildirdim, aldırış etmedi. Baş garsonu çağırmasını rica ettim. Geldikten sonra yemediğim ürünlerin hesaptan çıkarıldığını söylüyor. Çıkarılmamış ve istemediğim ürünlerin hepsine fiyat yazılmış. Üstelik çayların ikram olması gerekirken 300 TL'ye çay yazmışlar. Fiyatları abartmışlar ve ilgilenmeden gittiler. Ben böyle bir davranışla ilk defa karşılaştım. Bizi beklettiler, hiç ilgilenmediler. Böyle bir davranışa maruz kalmak beni çok üzdü. Yemediğimiz şeylere o hesabı ödemek zorunda bırakıldık. Bu tür hareketlere kimsenin maruz kalmamasını dilerim. Asla gidilmemesi gereken bir mekan olduğunu düşünüyorum, çok pişman olduk. Gecemiz mahvoldu.

Doğum Günü Kutlamasında Kaba Davranış Ve Düşük Hizmet Kalitesi

29 Nisan 2025 15:12

29 Ağustos 2024 22:27

Gizia Brasserie Müşteriyle Kötü İlgileniş

22 Ekim 2023 18:38

Gizia Brasserie Fişekhane 'de Kötü Müşteri Deneyimi

04 Kasım 2023 23:55
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Gizia Brasserie Menü İle Gelen Hesabın Birbiri İle Alakası Yok

21 Haziran 2024 23:21