Koray sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Bayazhan Restaurant Rezervasyon Sorunu Ve Kötü Hizmet Deneyimi

22 Aralık 2024 08:21

Dün gece Gaziantep'te bulunan Bayazhan Restaurant'a 3 aile toplam 10 kişi gittik. Şikayetlerim şöyle:
1. Gitmeden bir gün önce rezervasyon yaptırmama rağmen rezervasyonumuzu yapmamışlar ama bir şekilde bir yer ayarladılar. 8 kişilik masaya 10 kişi oturduk, sıkış pıkış.
2. Siparişlerimizi verdik ama bayağı bir gecikme yaşadık. Bunun nedeni ise çok yoğun olmalarındanmış. Arkadaşımın 6 yaşındaki oğlu çok acıktığı için garsona en azından çocuğun yemeği önce gelebilir mi dedik. Garson da bunun imkansız olduğunu, isterseniz ekmek getireyim, ekmek yesin gibi bir davranışla karşılaştık. Kusura bakmayın ama böyle bir cevap olamaz. Hemen içeriye iletiyorum, hızlandırsınlar gibi bir cevap beklerdik, sonuçta gelecek olan 2 adet lahmacun.
3. Siparişlerimiz geldiğinde verdiğimiz siparişe istinaden 1 adet kalem pirzola eksik olduğunu fark ettik ve bunu garsona söyledik. Kusura bakmayın, bizim hatamız, hemen getiriyorum dedi. Getirdi de ama meğersem ekstra hesapta 1 adet pirzola parası yazmışlar.
4. Siparişimizde tereyağlı pastırmalı humus söyledik, 2 adet bize Cevizli humus gelmiş. Tabi fark etmedik, bir iki çatal yedikten sonra fark edince garsona söyledik. Garson onları götürüp içlerindeki cevizleri çıkartıp üstüne bir iki adet pastırma koyup aynı tabaklarda geri gönderdiler. Kusura bakmayın ama ben böyle bir şey görmedim. Sonuçta sizin hatanız, beni yeni tabaklarda servis etmeniz gerekirdi.
5. Yaklaşık 14.000 küsur hesap geldiğinde garsona, '2 şişe alkol açılan masaya meyve ikramınız yok mu? ' dedik, arkadaşın verdiği cevap 'bizim böyle bir ikramımız yok' dedi ama yalan söyledi. Önümüzdeki oturan bayanlara meyve ikramı gitti ve gördük. Neyse, ben ne meyve ikramındayım ne de eksik gelen 1 kalem pirzolayı, onu hesaba eklemeniz deyim.
Ama gerçekten orada çalışan E*** Bey'in konuşma üslubu, davranışı bir müessese için müşteri kaybı demektir. Asla bir daha ne kendim bir daha oraya giderim ne de başka bir arkadaşıma tavsiye ederim. Mekan on numara ama çalışanların tavırları, yaklaşımları sıfır.

Gizia Brasserie Fişekhane Şikayetim Var

31 Mart 2024 17:26
Gizia Brasserie Fişekhane Şikayetim Var
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Azizan Restoran Müşteri Memnuniyetsizliği ( Defalarca Ekmek İstedik Gelmedi )

15 Ekim 2023 13:09

25 Eylül 2023 09:43
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 16:11

08 Ekim 2024 20:47