Utku sonuçtan hiç memnun değil

Girne Amerikan Üniversitesi İade Ücretini Ödemiyor

08 Temmuz 2023 16:01

Girne Amerikan Üniversitesi 3 aydır onaylanmış iade ücretimi yatırmadı. Muhasebe birimine yönlendirilmiştir deniliyor, ancak ne ödeme var ne maillere cevap var, bu üniversite pişmanlıktır. Kayıt yapılırken parayı hemen istiyorlar, İade zamanı 7 ay boyunca süründürüyorlar. Yeni öğrencilere önerim, Kıbrıs'ta birçok üniversite var tercihlerini bunlara göre yapsınlar.

Sümeya
Sümeya

Merhaba bende okulumdan ücret iademi alamıyorum hatta kayıt silinmesi için extra para isteniyor bende siz ücretinizi alabildinizmi nasıl bir yol izlediniz acaba

Osman
Osman

Hukuki işlemleri başlat hemen. Aynı durumu bize yaptılar ancak icra takibi başlatınca ödediler. Kayıt yaptıracak arkadaşlar; 2023 yılı eğitiminin başladığı döneme ait carmı Erkek öğrenci yurdunun iki kişilik odalarının, duşlarının halini ve içler acısı durumunu görmek isteyen olursa mailini bıraksın paylaşayım. Yurt ile okul arası servis olacağı vaat edilmişti ancak eğitim başladıktan sonra o da belli saat dilimleri arasında konuldu servis. Yurtta yemek çıkacağını söylemişlerdi bu da hikaye oldu vs. Okul ile yurt arasında ulaşımı sağlayan aracı kaçırısanız yaklaşık 30 dakika lik yürüme mesafesini trafiğin yoğun olduğunu yol kenarından yapmak durumunda kalıyorsunuz. Bunun gibi bir sürü insanı canından bezdiren olumsuzluklar var... Yurt Yönetimi, Yurt koordinatörü özellikle problemi çözmek yerine problem yaratan bir insandı. ( umarım devam etmiyordur görevine ) Tüm idari yazışmaları ve işleri nasıl yokuşa sürdüklerini satır satır mail mail paylaşabilirim isteyen olursa.

Ömercan
Ömercan

Hocam yurtların ne haldi olduğunu atabilir misin acaba [email protected]

Utku
Utku

Hukuki süreci nasıl başlattınız bu hafta başlatmak istiyorum bende

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ücret İadesi Sorunu: 6 Aylık Bekleyiş

07 Şubat 2025 22:18
Ücret İadesi Sorunu: 6 Aylık Bekleyiş

Girne Amerikan Üniversitesi'nde İade Sorunu!

11 Şubat 2025 15:53

Eğitim Ücreti İadesi Konusunda Mağduriyet