Filiz sonucu yetersiz buldu

GM ERA 50 İle Quickstep Ve Şarj Sorunları

14 Ekim 2024 21:49

Trendyol'dan GM ERA 50 aldım, eski cihazdan verileri aktardıktan sonra quickstep sürekli olarak duruyor. Uyarısı verdi, telefonu sıfırlayıp yeniden kurduk tekrar aynı sorun oldu. Biraz uğraşıp sorunu çözdük diye sevinirken şarja taktık, ve şarj olmadı. Şarj aletinde ya da USB kabloda sorun var diye düşünüp başka GM şarj cihazını denedik onunla şarj oldu. Yeni şarj cihazı başka telefonları şarj ediyor. Anladık ki şarj cihazında da sorun yok! Ancak kutu içeriğindeki telefon ve şarj cihazı birbiriyle çalışmıyor. GM müşteri hizmetlerini aradım bugün ve burada yazdığım gibi anlattım, isterseniz iade yapın dedi. Kestirip attı. Şimdi ben telefonu açmışım, kurulum yapıp verilerimi yüklemişim, satıcı bu ürünü geri kabul edecek mi belirsiz. Bu durumun başka bir çözümü yok mu? Benzer şikayetlerde bazı çözüm yolları sunulmuş hem GM hem de başka markalarda. Bende bir çözüm bekliyorum. General Mobile.

15 Ekim 2024 15:27 (Şikayetten 17 saat sonra)
15 Ekim 2024 15:39
28 Ekim 2024 23:24

Şikayetim üzerine GM tarafından arandım, sorunu tekrar anlattım, şarj cihazını göndermem istendi. Servis inceleyip cihazın sorunsuz olduğu belirlenmiş geri gönderildi. Zaten çalışır durumda olduğunu başka telefonları şarj ettiğini kutudan çıkan telefonu şarj etmediğini belirtmiştim. Bu arada telefona yazılım güncellemesi geldi sanırım onun sayesinde sorun çözüldü. Şimdilik şarj ediyor. Değişik bir süreçti. Sıfır telefonda böyle bir sorun olması ilginç. Sırf eşimin tercihi olması sebebiyle General Mobile aldım. Bir daha tercih etmem sanırım.

Özgür
Özgür

Aynı sorun bende de mevcut Quickstep hatası veriyor ekran durmadan açılıp kapanıyor hiçbir işlem yapılamıyor. Siz sorunu giderebildiniz mi?

Filiz

Ben telefonu karıştırırken bir ayara bastım düzeldi. Ama hangisiydi nasıl oldu hiç hatırlamıyorum. Deneme yanılma tesadüfen oldu yani

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan General Mobile ERA 50 Sürekli Arızalanıyor Ve Hızlı Şarj Sorunu Yaşıyorum

10 Temmuz 2025 13:37
Servet sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2025 12:39
Tekrarlayan Cihaz Sorunları Ve Yetersiz Servis Sonrası Ücret İadesi Talebi
tekrarlayan-cihaz-sorunlari-ve-yetersiz-servis-sonrasi-ucret-iadesi-talebi-3.jpg
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım General Mobile ERA50 Sürekli Arızalı Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

26 Eylül 2025 14:51