Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Gençer Gaming Teknik Servisi Yokmuş

25 Eylül 2023 17:54

Gençer gamingden 15.03.2023 tarihinde aldığım HAQQUS-GEN7 / ıntel İ5-12400F / rx 6700 / 512 GB nvme M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB gaming oyuncu bilgisayarı adlı sistem 18.09.2023 tarihinde oyun oynarken veya açmaya çalışırken siyah ekran giriyor ve resetlemek gerekiyor. 1 haftadır uğraşıyorum ne denediysem olmuyor. Ekran kartı deaktif oluyor. Yeniden sürücü kurmak zorunda kalıyorum. Teknik destek kısmına yazdım. Saat 13 gibi mesai bitimine yakın dönüş yaptılar. Bilgisayarcıya götürüp sorun nerede tespit ettirmem gerekiyormuş. Hata raporlarını attım video attım madem para verip kendim bilgisayarcıya götüreceğim niye garantisi olan ürün alıyorum. Bunu aynen böyle söyleyince de teknik servisimiz yok sorunlu parçaları distribütör firmaya teknik servise gönderiyoruz diye cevap veriyorlar. Bunu ürünü alırken söylesenize yazık verdiğimiz paraya emeğe başka bir şey diyemiyorum. Ürün sipariş numarası: 817173730.

26 Ekim 2023 19:46

Gençer gamingden 15.03.2023 tarihinde aldığım oyuncu bilgisayarının Sapphire RTX 6700 ekran kartı 18.09.2023 tarihinde arızalandı. Bu konu hakkında şikayet yazdım zaten teknik servisleri olmadığını bu yüzden ekran kartını Ekran kartını bilgisayarcıya götürüp teyit ettirmem gerektiğini söylediler. Garantisi olan ekran kartına para vererek teyit ettirdik. Bu durumu anlatan şikayete cevap olarak müşteri hizmetleri ulaşacakmış. Hiç kimse aramadı. Daha sonra kargoya verdim gelişmeler hiçbir bilgilendirme yapmadılar. Biliyorum ki 20 iş günü içinde onarıp ya da değiştirip göndermeleri gerekiyor. Görsellerde de atacağım o kadar ilgisizler ki bana günler sonra ekran kartının onarılamadığını ve ellerinde ürünün aynısı veya muadili olmadığını bu sebeple iade faturasının 10 gün içinde ulaşmadığında aynı ürün gelirse göndereceğiz dediler. Bu mesaj geldiğinde sordum fatura mı istiyorsunuz diye 10 günün zaten dolduğunu muhasebeye bildirdiklerini paramın iade edileceğini söylediler. 7 ay önceki fiyatla geçtim aynısı veya muadili kaç gömlek altı ekran kartı alırım. Ekran kartını ben mi bozdum sattığınız ürünün kalitesi ortada bir de beni bu şekilde mağdur ediyorsunuz. Müşteri hizmetlerinin araya araya bir hal olduk cevap yok insanın yüzüne telefon kapatılır gibi bekleme esnasında kapanıyor. Keşke bana sorsaydınız elimizde bu ekran kartı var deseniz farkını verip üst modelini alabilirdik. Çözüm sunmak böyle olur şaka gibi 6742 lira iade etmişler. 6700 ekran kartı fiyatı bu mu? Gencer Gaming den alışveriş yaptığım için çok pişmanım ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz bugünlerde insanları mağdur ediyorlar yazıklar olsun.

25 Ekim 2023 20:08

Gençer gamingden 15.03.2023 tarihinde oyuncu bilgisayarı aldım. 18.09.2023 tarihinde oyun oynarken veya açmaya çalışırken siyah ekran hatası verdi kesinlikle oyun çalıştırmamaya başladı. Bana garantili bilgisayarı teyit ettirmek için bilgisayarcıya götürdüm. Şaka gibi olay bilgisayarcıya para ödeyip beyefendileri ikna ettikten sonra kod paylaştılar Aras Kargo dan gönderdik zerre bilgi alışverişi geri dönüş olmadı. Şikayetvar dan bu durumu anlattım arkadaşlar size dönüş yapacak denildi dönen falan olmadı. 20 iş günü serviste kalır dedim hiç sormadım. 20 günün sonunda bana WhatsApp'tan ekran kartının bozuk olduğunu ellerinde aynı model veya muadili olmadığı için değişim yapılamayacağını eğer 10 gün içerisinde ürün gelirse yardımcı olacaklarını yazdılar. Peki bunu ne zaman haber veriyorlar 10 gün dolmuş ürün gelmemiş değişim olmayacak param iade edilmek için de muhasebeye bilgi verilmiş. Ben ürünü 7ay önce almışım sen bana o parayı iade etsen bırak aynı ürünü kaç gömlek altını alırım. Ertesi gün 6462 TL para gönderdiler. Müşteri temsilcisini arıyorum cevap verilmiyor. Muhasebeye bağlan diyorum telefon kapatılıyor hadi teknik servise bağlan personel yok deyip kapatılıyor. Buradan Gençer Gamingden alışveriş yapmayı düşünen kişilere tavsiye etmiyorum. Ekran kartını ben mi bozdum kalitesiz veya sorunlu ürün satıyorsunuz. İnsanları mağdur ediyorlar bir de kredi kartına iade yaptıkları için taksitler ödenmiş kalan para 2700 TL artık uçuracak bir ekran kartı alırız.  Anlattıklarım hakkında görselleri bırakıyorum.

28 Eylül 2023 18:28 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar. Arkadaşlara bilgi verildi sizlere geri dönüş sağlayacaklar.

09 Haziran 2023 23:30
Yasin sonuçtan memnun değil