Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2023 19:05

Bu firmadan biz aldık rengi farklı geldiği için çözüm sunmasını istedik. Saygısız, kötü firma. Para verip mal alıyorsun hakarete uğruyorsun. Bir daha asla kapısından dahi geçmem.

01 Ağustos 2023 13:33 (Şikayetten 5 ay sonra)

E**** bey merhaba. Ürün istediğiniz renkte gelmiştir. Eğer renk farklı ise neden arkadaşlarımıza teşekkür edip teslimatta kalan ücreti verdiniz. İnsanları yanlış yönlendirmeyiniz.

05 Eylül 2023 09:10

Teslimatta kalan ücreti vermedim. Tüm ödemeyi peşin olarak yaptım. Sizde gayet iyi biliyorsunuz. Üstüne üstelik kokudan ve renkten hem sizi arayıp hem de çalışanlarınıza şikayette bulundum koku geçer dediniz. 9 ay oldu hala kokuyor. Diğer konuyu zaten çözmedinjz

06 Eylül 2023 13:33

Yaptığımız telefon görüşmesinde evinize gelip boya kokusu kontrolü yapılması talep edildi ancak kabul etmediniz. Biz her gün 2 takım teslim ediyoruz Eyüp bey burası 30 yıllık bir firma ithamlarınıza dikkat ediniz.

06 Eylül 2023 13:36

Ayrıca kalan ödemeyi teslimde yapmışsınız Eyüp bey istediğiniz gibi değilse neden kalan ödemeyi yaptınız teşekkür ettiniz ve bizi 1 ay sonra aradınız .

06 Eylül 2023 15:57
Genç Pinokyo Bebe Mağdur Olmam

Sabaha kadar konuşmanız bile bir şey ifade etmiyor. Ben tüm parayı peşin olarak ödedim. Ekte sipariş fişim mevcut. Siz gidin işinizi düzgün yapın önce. 3 ay önce tüketici mahkemesinden de değişim kararı çıktı ama hala sesiniz çıkmıyor. Ne değiştirelim dediniz ne de başka bir şey yaptınız. Bana hakaret eden adamı evime sokacak değilim bunu bir de buraya yazmışsiniz. Tüketici kararının da belgesi ekte.

06 Eylül 2023 15:59

Ayrıca madem 30 yıllık iyi bir firmasınız. 28 Şubat'ta hem sizi aradım. Şikayetlerimi bildirdim hem de buraya yazdım. Aklınız yeni mi basınıza geldi. Önceden arayıp çözmek yerine hakaret edip telefonda, gidin şikayet edin garanti maranti vermiyoruz dediniz.

07 Eylül 2023 16:39

Ekte evinizdeki mobilyanin videosu mevcuttur urunde hicbir problem yok ayrica sizi arayan firmamizin ic mimari kimseyede hakaret edilmedi. Duzeltelim bir yanlis varsa diyoruz kabul etmiyorsunuz.

07 Eylül 2023 21:36

Yalan söylemeyi bırakın telefonda kendi ağzınızla söylediniz. Sözde ödemeyi de teslimatta vermiştim. Orada da yalanınız ortada sipariş fişinde açıkça yazıyor peşin verdiğim.

07 Eylül 2023 21:38

Ayrıca katalog rengine uymadığı için değişim kararını da paylaştım. Tüketici mahkemesinin kararıda açıkça ortada. İyi bir firma değilsiniz. Ben çok pişman oldum. Size iyi günler. Daha fazla cevap vermeyeceğim.

09 Eylül 2023 22:59
12 Eylül 2023 09:35

Rengi için aynı gün aradım. Tabi bunu da ödemeyi teslimatta yaptınız yalanınızı ortaya çıkardığım gibi arama geçmişini bulup çıkarırım ama uğraşmaya değmezsiniz. Sakın bu firmadan alışveriş yapmayın ben çok mağdur oldum. Sizde olmayın.

16 Eylül 2023 11:03

Eyup bey size urun teslim edildi odemenizi yaptiniz alacak yok diye size yazi yazildi. Ayrica arama kayitlarini da lutfen cikarin eğer doğru soyluyorsaniz. Urun tesliminden 1 ay sonra arayip ben rengi begenmedim ne demek. Sorun varsa cozelim diyoruz ona da yok diyorsunuz.