Gazi Üniversitesi Hastanesi Doktor Görüşmesi Ve Ameliyat Süreci Hakkında Şikayet

24 Mayıs 2024 19:14

Gazi Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünde S***** Ş**** ve ekibi mastektomi sonrası deri genişletici yerleştirme işlemimi temmuzda gerçekleştirdi. Şişirme bittikten 6 ay sonra onarım ameliyat günü için hastaneye gittim. Ekipteki diğer doktorlarla değil S***** doktorla görüşmek istedim fakat S***** doktor görüşmeyi kabul etmedi. Tek dedikleri *asistanların gerekirse doktorla iletişime geçeceği* idi. Ben oradayken S***** doktora gelen hastalar S***** doktorla görüşmeye ya da işleme girdi. Sonra ekipten M*** doktor geldi. Deri genişletici olan halimi göstererek ameliyattan sonra bu halinden çok farklı olmayacağını açıkladı. Ayrıca ameliyat günü için Ekim ayında gelmemi söyledi. (Oysaki pansuman ve şişirme sürecinde tedaviyi takip eden ekipteki diğer doktorların tutumu ve açıklamaları farklı ve yapıcı idi.)
M*** doktorun açıklamaları kafamı çok karıştırmıştı ve dolayısıyla Ankara’da birkaç doktorla (S**** Doktor, C** Doktor, Ü*** Doktor) görüştüm. Bu görüşmelerde düzelme olacağı ve beklemem gerekmediği söylendi. Mayısta ameliyatımı oldum. Evet bir estetik değil onarım ama deri genişletme sürecindeki kusurlar bile düzeldi.
Bu süreçte hastane kayıtlarında hastası olmama rağmen S***** doktorun görüşmeyi dahi kabul etmemesi, M*** doktorun hasta psikolojisini göz önünde bulundurmayan ve gerçekçi olmayan açıklamalar yapması ayrıca süreci gereksiz uzatma çabası akla uygun değildi. İyi ki süreci S***** doktor ve M*** doktorla tamamlamak zorunda kalmadım.

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Ameliyat Ertelemesi Ve İletişim Sorunları

16 Nisan 2025 09:35

Gazi Üniversitesi Hastanesi Asistan Ve Hastane Mağduriyeti

03 Ocak 2024 10:25
Miray sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kadın Doğum Antiseptik E4 Blok Çalışanları

08 Şubat 2024 15:26