Gazi Üniversitesi Hastanesi Ameliyat Olamama Karşımda Muhatabım Olacak Birini Bulamama

17 Ocak 2024 15:5442.643

Gazi Üniversitesi Kulak Burun Boğaz özel bölümünde A*** İ*** hocada üç ay önce muayene oldum. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat sırasında hafif bir burun kaldırma ve küçültme işlemi de yapabileceğini ancak asıl önemli olanın içerideki müdahale olduğunu, nefes alamadığımı belirtti. Biz de kabul ederek 17 Ocak 2024 tarihine randevu ayarladık. 20 Aralık ile 29 Aralık arasında tüm istenen kan testleri gibi anestezi onayını aldım. Belgeleri verdiğim asistanın adını tam hatırlamıyorum ama 'A' harfi ile başlayan bir beyefendi, ameliyattan bir gün önce aranacağımı söyledi. Ancak sonuç olarak aranmadım. Aranmadığım için telefonla ulaşmaya çalıştım ama kimseye ulaşamadım. Bugün sabah hastaneye giderek durumu İ****** Bey adlı asistana anlattım, o da hocaya mesaj attı. Sonuç olarak bugün olmam gereken ameliyat Cuma gününe ertelendi. Aylar öncesinden plan yapıyorum, işlerimi ona göre ayarlıyorum ve şimdi yaşadığım bu durumdan dolayı mağduriyet yaşıyorum. Sorumlu kişi ya da kişilerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünde Yaşadığım Sorun

22.09.2023 tarihinde H****** E*** U******'ya aldığım randevuda burnumun kenarındaki et beni için operasyon geçirmek iste...

1 Destek

Gazi Üniversitesi Hastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gazi ÜniversitesiHastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gül
Gazi Üniversitesi Hastanesi Gereken Uyarı Yapılsın