Aydın sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 17:22

Game Satış sitesinden T-MARK diğer adıyla m***** t*** ş. İsimli satıcıdan bu linkten https://www.gamesatis.com/ea-sports-fc-25-coins-ve-hesap-satisi-fifa-25/hatasiz-fc-25-ultimate-edition-garanti-34155 fc 25 hesabı satın aldım. Hesabın bilgilerini satıcı tarafından teslim aldım fakat oyunu yüklediğimde ş* linkteki https://streamable.com/vnaq20 videoda olduğu gibi oyunun başlat tuşuna bastıktan 5 sonra hiç açılmamış gibi eski haline geri dönüyordu. Durumu satıcıya anlattığımda bana çözüm önerisi bulamadı, satıcıyla olan bütün mesajları resimde görebilirsiniz. Sonrasında iade kabul etmeyeceğini söyledi ve bende durumu canlı desteğe yazdım, canlı destek 48 saat geçtikten sonra incelemeye alınacağını belirtti. Aradan 2 gün geçti ve canlı destekle konuşmamın tamamını da aşağıya bıraktım. Özetle satıcının benimle iletişim kurması gerektiğini belirtip durdular, ben de defalarca satıcı zaten sorunu çözemeyip iade almadığı için sizle iletişime geçtiğimi ifade ettikten sonra. Canlı destek beklemem gerektiğini söyledi.

Maalesef bu yüzden Game Satış sitesinden 100 TL'mi kaybettiğim için hakkımı bu tarz sitelerde aramaya karar verdim.

Sipariş Numarası: 5306685
Game Satış Sitesindeki Satıcının Profili: https://www.gamesatis.com/magaza/t-mark
Satıcının Sorunlu Ürünü: https://www.gamesatis.com/ea-sports-fc-25-coins-ve-hesap-satisi-fifa-25/hatasiz-fc-25-ultimate-edition-garanti-34155

30 Ekim 2024 12:04 (Şikayetten 4 gün sonra)
Aydın

Mertcan sonuçtan memnun değil

06 Ekim 2024 23:08
Yanlış Hesap Gönderimi ve İade Sorunu
Yanlış Hesap Gönderimi ve İade Sorunu
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Oyuna Erişemiyorum Ve Mağdur Edildim

14 Ekim 2025 01:05
satin-aldigim-oyuna-erisemiyorum-ve-magdur-edildim-1.jpg
Efe sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 01:44

Satın Aldığım FIFA Coinler Sonrası Hesabım Banlandı, Para İadesi Yapılmıyor

10 Ekim 2025 21:41
satin-aldigim-fifa-coinler-sonrasi-hesabim-banlandi-para-iadesi-yapilmiyor-2.jpg
satin-aldigim-fifa-coinler-sonrasi-hesabim-banlandi-para-iadesi-yapilmiyor-1.jpg