Çocuk Oyun Alanında Güvenlik Sorunu

03 Ekim 2024 10:33

02.10.2024 tarihinde 20.30 saatlerinde oğlumu AHL Park Funlab'daki oyun alanına bıraktım. Güzellikle içeri aldılar, hepsi alana kadar zaten. Oyun alanında merdivenle çıkılan bir alan var, oğlum oraya çıktı oynamak için. Orada bulunan 2 çocuktan bir tanesi (çocuk olduğu için kötü bir şey söylemiyorum ama sorun onda değil yetiştirende) oğlumu merdivenlerden aşağı atmaya çalıştı. Şükür ki kenarda bekliyorduk ve müdahale ettik. Yani oğlumu oraya bırakıp gitmiş olsaydım muhtemelen düşecekti. Hiç bakan, müdahale eden olmadı, hatta kenardan bağırmış olmama rağmen 'ne oldu' diye soran bile olmadı. Çocuğum o korkuyla henüz girmesi 10 dakika bile olmamasına rağmen çıkmak istedi. İnsanlar oraya çocuklarını emanet ediyor ve küçücük çocukların can güvenliği diğer çocukların insafına bırakılıyor. Ne bakan var ne ilgilenen, oradaki görevli de girişte sadece kart yazıyor. Ya işini düzgün yapan personellerle çalışın ya da personel takviyesi yapın. Sonuçta çocuk işi vicdan gerektirir. Bana kalsa ben çocuğumu öyle bir yere yaklaştırmam bile ama çocuk istiyor, mecbur.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Playland Oyun Alanında Personel İlgisizliği Ve Güvenlik Endişesi

17 Ekim 2025 04:24

27 Nisan 2024 17:24

Agora AVM Ced-Go Sorumsuzluğu, İlgisizliği Ve Güvensizliği

Gizem
01 Ağustos 2024 19:03

06 Eylül 2024 13:17

Playland Oyun Alanında Bir Çocuk Altına Kaçırdı Ve Temizlik Yapmadı!

25 Mayıs 2024 14:54