Fotografbaskisi.com.tr Kalite Sorunları Ve Koku Şikayeti

Fotografbaskisi.com.tr Kalite Sorunları Ve Koku Şikayeti
05 Aralık 2024 15:03

Fotoğraf baskısı.com.tr isimli firmadan 400 adet fotoğraf çıkarttım. Fotoğrafların bazılarının kenarları beyaz çerçeve gibi. Nedenini sorduğumda açıdan kaynaklı diyorlar. Ama öyle değil, büyük ihtimalle dikkat etmeden hızlı bastılar; kenarları görünce diğerlerini öyle basmadılar. Çünkü bazı fotoğraflardan iki tane var; biri normal, biri kenarlı. Bazı fotoğraflar aşırı koyu renk çıkmış. Bu fotoğrafların hepsi aynı telefonda çekildi. Gündüz olanlar var, aslı çok açık ama fotoda koyu çıkmış. 10 fotoğraf üzerinde siyah lekeler var. Özür dileriz, bir dahakine telafi ederiz diyorlar. Ama ben bir daha sipariş verecek miyim ki? Albümlerden biri yırtık geldi. Biz kontrol ediyoruz diyorlar. Etmeleri mümkün değil, üzeri presli bir şeffaf ambalajla kaplı. Yırtarak açabiliyorsunuz. Ayrıca ben mi yırtacağım? Çözüm yok. Özürle ya da 'öyle değil' ile işi kapatmaya çalışıyorlar. Ama bu doğru değil. Ayrıca fotoğraflar inanılmaz bir sigara kokusuyla geldi. Hiç kullanmayan biri olarak midem bulandı. Kısacası memnun kalmadım.

12 Kasım 2025 19:19 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhabalar efendim, öncelikle yapılan hatalardan ötürü sizden özür diliyoruz, hatamızı düzeltelim saygılarımızla,

Mahmut

Merhabalar fotografbaskisi.com.tr iş yeri yetkilisiyim, açıklamada bulunarak yazayım efendim, fotoğraf baskısı yapılınca 10x15 boyutunda ölçü veriyoruz. Ölçü verdiğimizden dolayı fotoğrafın kafa kısmı ya da ayak kısmı ya da el kol kesiliyor, kesilmemesi için etrafına beyazlık bırakmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden kenarlıklı fotoğraflar çıkıyor ( çekim sırasında kare fotoğraf ya da ince uzun çekilen fotoğraflardan kaynaklı böyle çıkıyor ) saygılarımızla... Aynı zamanda fotoğraflarınızın iadesini kabul ediyoruz efendim hiç şüpheniz olmasın 🙏

Buğra
Buğra

Aynı durumu yaşadım, aynı cevap verildi. Genel olarak beğendim ancak insanı sal ak yerine koymaları hoşuma gitmedi. Ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Size de önerimdir. İşi hakkıyla yapmayana eyvallah denilmez.

Mahmut

Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Fotoğraf Baskısında Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 18:07
Fotoğraf Baskısında Hayal Kırıklığı

24 Kasım 2024 01:00
Fotoğraf Baskısında Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 23:14