Fizyoworld Yanıltıyor

17 Şubat 2024 22:27

24 Şubat 2023 tarihinde watergarden’da, 14 seanslık sandalye masajını 3400 TL tutarındaki hizmeti alacağımı bildiğim xx isimli terapist arkadaş ile imzalayarak satın aldım. Paketim tamamlanmadan, hizmeti aldığım/imzaladığımız terapist arkadaş ve ekibin değiştiği bilgisini masaj için randevu almaya çalıştığımda ancak öğrendim. Aramamış olsak kimsenin bizlere bilgi verdiği yok. Yerine gelen personellerin de doğal olarak yeni müşterilerine önem vererek bizleri ötelemeleri, diğer şikayetlerde de görebileceğiniz gibi, bedeline yine bizlerin katlandığı sıkıntıyı yaşamamıza sebep oldu.

İlgili terapistten şifa bulacağınız ümidi ile tarafımıza satışı yapıldı. Sonrasında çok normalmiş gibi sözleşme imzalayan muhatapların ortadan yok olması ve bilgi verilmemesi gibi bir sorumsuzluk yaşandı. Bunun bedeline sağlık problemli müşteriler mi katlanmak zorundadır? Sorumluluk burada revizyona giden firmada mı yoksa hizmet almaya çalışan sağlık problemli müşterilerde midir? İletişim kurmaya çalıştığımız numaraların sadece randevu hizmeti veriyor olduğunu 3400 TL ödedikten çok sonra öğrendik.

Şirkete ait ulaşabileceğiniz herhangi bir alternatif hiçbir iletişim bilgisi sanal alemde yer almamakla birlikte uzaktan erişebildiğimiz telefonlara da cevap verilmemektedir. Lütfen insanlar adresi, vs. Detayları belli olmayan şirketleri iyi değerlendirsinler ve haklarını yedirmesinler. Fizyo World'te kendi imkanlarımızla ulaşabildiğimiz sorumlu, 1 Haziran 2023 tarihinden günümüze kalan seanslarımızı yeni bir üyeye transfer edilebileceğini bildirmesine rağmen çözüme ilişkin netice sunmamışlardır. 16şubat2024, ihbaren bilginize.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 14:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 12:20
Fizyoworld Watergarden Şubesini Tadilat Bahanesi İle Kapattı
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fizyohealthy Fizyoterapi Ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Haksız Para Kesintisi/ Üslupsuzluk/ Amatörlük

25 Eylül 2023 12:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

FizyoWorld Fizik Tedavi Merkezinde Paket Sorunu Ve Tedavi Alamama Şikayeti

07 Mayıs 2024 14:19