İyileşme Vaadiyle Ankara'ya Yolculuk

29 Kasım 2024 16:16

Yaklaşık 2 ay önce R**** Bey'i Instagram üzerinden tanıdık. Daha sonra, kurdeşen şikayetimiz için telefonla aradık. Bizi ofisine çağırdı ve biz de İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gittik. %100 iyileşme güvencesi verdi. 1 saat kadar ofisinde durduk ve 1000 TL muayene ücreti verdik. O, bize ödemememizi söyledi fakat biz hak geçsin istemedik. Bize 3-4 gün içinde ilaç hazırlayacağını söyledi. Ancak 3-4 gün sonra herhangi bir mesaj bile gelmedi. Biz 2-3 hafta boyunca aradık fakat hep geçiştirildik. Şu an üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçti. Hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Olan, buradan kalkıp Ankara'ya kadar giderkenki zamanımıza ve muayene paramıza oldu.

29 Kasım 2024 15:54

Yaklaşık 2 ay önce R*** Bey'i Instagram üzerinden tanıdık daha sonra kurdesen şikayetimiz için telefonla aradık, bizi ofisine çağırdı biz de İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gittik, %100 iyileşme güvencesi verdi 1 saat kadar ofisinde durduk,1000 TL muayene ücreti verdik, o bize ödemememizi söyledi fakat biz hak geçsin istemedik, bize 3-4 gün içinde ilaç hazırlayacağını söyledi, 3-4 gün sonra herhangi bir mesaj bile gelmedi biz 2-3 hafta boyunca aradık fakat hep gecistirildik, su an üstünden 2 aydan fazla bir sure geçti hiçbir şekilde geri dönüş olmadı

Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 11:49
Evdesaglikhizmetleriniz (Instagram) Mağdur Etti
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Hipnoz Seansında Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

07 Mart 2025 18:12
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Ücretsiz Denilen Öngörüşmede Beklenmedik Ücret Ve Olumsuz Tavır

30 Mayıs 2025 20:53
Alrt sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:39

Op. Dr. Hüseyin Karabulut Hayatımı Karartan Ameliyat Deneyimi