Yusuf sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 00:19
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Uzun uğraşlar ve yazışmalar sonucu ilgili kişiler vicdan yaptı herhalde paramı geri yatırdılar. Teşekkürler...”

Fırsat Pasaj web sitesi, düşük fiyatlarla insanların ilgisini çekip paranızı alıyor ne iade ne ödeme yapmıyor zaten geçen hafta kapatılan Bolkur AVM adlı sitenin kopyası N11, Hepsiburada ile ortaklık kurduklarını ve güven belgelerine sahip olduklarını sitede gösterip güven kazanmaya çalışıyorlar ama verdikleri bağlantı geçersiz, telefonlarına ve WhatsApp numaralarına ulaşamıyorum. Ürünlerin fiyatlarını düşürerek ve Facebook ve Instagram üzerinde sponsor reklamlar yaparak insanların emeklerini ve paralarını yanıltma yoluyla alıyorlar.

24 Temmuz 2023 21:40

Garaj Prime web sitesi bolkur AVM Fırsat Pasaj web sitesi, düşük fiyatlarla insanların ilgisini çekip paranızı alıyor zaten hepsi aynı site ay i kişiler isim değiştirerek farklı siteler açarak insanları tuzaklarna düşürüyorlar Ne iade ne ödeme ne ürün gönderim yapmıyorlar zaten geçen hafta kapatılan Bolkur AVM adlı sitenin kopyası siteler kapanınca farklı isimle tekrar açıyorlar N11, Hepsiburada ile ortaklık kurduklarını ve güven belgelerine sahip olduklarını sitede gösterip güven kazanmaya çalışıyorlar ama verdikleri bağlantılar hepsi geçersiz, telefonlarına ve WhatsApp numaralarına ulaşılmıyor. Ürünlerin fiyatlarını düşürerek ve Facebook ve Instagram üzerinde sponsor reklamlar yaparak insanların emeklerini ve paralarını yanıltma yoluyla alıyorlar.

24 Temmuz 2023 21:33

Bu site şu an Garaj Prime olarak devam ediyor ve adam dalga geçiyor. Bu gece çok güzel olacak diyor bunlara dur diyecek bir tane Cumhuriyet savcısı yok mu ya

31 Temmuz 2023 12:38

Yorumlar (11)

Nihat

Yusuf bey nasıl bir yol izlediniz bilgi verebilir misiniz?

Yusuf

WhatsApp hatlarına yazdım mağduriyetimi dile getirdim kaç haftadır ulaşmaya çalışıyordum açtıkları siteleri takip ediyordum uzun uğraşlar sonucu yatırdı paramızı. Adam vicdan yaptı herhalde gönderdi

Talat
Talat

Nasıl yatırdılar savcılığa anlatta bilsinler

Avni
Avni

Yusuf bey nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz

Sinan
Sinan

Parayı yatırdık. Şahıslara ulaşılamıyor.

Zeynep
Zeynep

Fırsat pasaj dan 25 bin tl alışveriş yaptım. Parayı havale ettim. Beni engellediler. Siteye ulaşamıyorum.

Yusuf

25 bin nasıl yaptınız ya. Önce iletişim numaralarını arasaydınız zaten iletişim numaraları yok adresleri yanlış. Güven damgası koymuşlar oraya basıyorsun guvendamgasi.com a gireceğine güvenilirdamgası. Çom a giriyor onu bile ayarlamışlar

Damla
Damla

Merhaba, emin misiniz benim moralim yerle bir oldu şu an. 9 bin liralık ödeme yaptık daha 2 gün önce. Lütfen nereden bildiğinizi açıklayın. Allah korusun yani ben ürün bekliyorum.

Nihat

Ulaşılamıyor. WhatsApp kapalı, telefonları kapalı...

Sayın
Sayın

Ben de ulaşamıyorum. Siz ulaşabildiniz mi

Uğur
Uğur

Selamlar bende şimdi klima alacaktım sizde beni haberdar edersiniz :) parayı göndermeyeyim hemen

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 23:38

Ümmühan