Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 12:42

Fgc Borsa adında bir firma ile 21.07.2023 tarihinde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. O gün c**a***isminde bir bayan tarafından arandım ve bana yatırım için Forex hesabı açtırmayı teklif etti. Dünya piyasasında dolar üzerinden işlem yaparak para kazanabileceğimi söyledi. Türk borsalarının çöküşte olduğunu belirterek beni ikna etti ve ilk etapta 'kur korumalı' olarak 13.500 TL yatırmamı istedi. Bana bir şirketin IBAN numarasını verdi ve ben bu hesaba parayı gönderdim. Bir süre sonra e***b** isminde bir kişi beni arayarak kendisinin danışmanım olduğunu ve birlikte işlem yapacağımızı söyledi. İşlem açtık ancak işler ters gitti ve hesabın 'stop out' olacağını, yani paranın tükeneceğini söyledi. Daha fazla para yatırmam gerektiğini, aksi takdirde hesabın kapanacağını belirtti. Hesabın kapanmaması için toplamda 300.000 TL daha yatırdım ve işlemleri düzelttik. Para çekmek istediğimde ise 45 gün beklemem gerektiğini söylediler. Bekledim ve süre dolunca tekrar işlemlere başladık. Ancak bu işlemler de ters gitti ve hesap yine sıkıntıya girdi. Bu kez 'f*** Hanım' diye birini aramamı söylediler, bu kişi daha yetkiliymiş ve beni kurtarabilirmiş. F*** Hanım beni 023***0 07 58 numaralı telefondan aradı ve hesabı kurtarmak için 200.000 TL daha yatırmam gerektiğini söyledi. Bu parayı da yatırdım ve işlemleri kapattı. Ancak daha sonra tekrar açtığımızda hesapta 117.000 USD olduğunu ve bu yüzden hesabı kurtaramayacaklarını, 250.000 TL daha yatırmam gerektiğini söylediler. Ben de kredi çekerek bu parayı yatırdım. Sonrasında akşam saatlerinde bana mesaj atarak, eğer 150.000 TL daha yatırırsam, bugüne kadar yatırdığım paranın %47'si kadarını sigortalayacaklarını ve bana 40.000 USD göndereceklerini söylediler. Bu parayı da arkadaşlarımdan borç alarak yatırdım ve onlara IBAN verdim. Yatırım hesabımdan 40.000 USD düşüldüğünü gördüm ve bana 42.000 USD yolladıklarını söylediler, ancak hiçbir para gelmedi. Şimdi borçlarımı ödeyemiyor ve çok zor durumdayım. Lütfen bana yardım edin, başka çarem kalmadı, mağdurum. Benimle iletişimde bulunan numaralar şunlardır: 0 (232) 560 0**58, +44 7513 96*157, +9*0 (534) 039 09** 0 (216) 990 ** 56, +90 (50** 43 03, +44 7706*3*556. F**ş*** isimli kişi en son para isteyen kişidir ve telefon numarası +90 (534) ***9 44'tür.

profile profile profile
Rıfat
Rıfat
30 Kasım 2023 23:49

Maalesef çözülmedi 160 bin tl para istiyorlar vergi borcu imiş

Meta
Meta

Aliözcimen300 @gmail.com bana ulaşın.

Nilüfer
Nilüfer

Bütün bizim gibi mağdur insanlar bir araya gelerek örgütlü mücadele ile bu sorun çözülebilir

Nilüfer hanım TV kanalları na olayın taşınması lazım bence. Yoksa sorun çözüleceği yok maalesef

10 Aralık 2023 00:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 12:22
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
22 Haziran 2023 12:26